Panaceo Basic Detox prah, 400 g

Vsebuje aktivirani zeolit (klinoptilolit) in naravni dolomit. Vsebuje aktivirani zeolit (klinoptilolit) in naravni dolomit.
594865 11824
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Vsebuje aktivirani zeolit (klinoptilolit) in naravni dolomit.

Uporaba

1 merilna žlička 3 - 4 krat dnevno. Panaceo med jemljemo z dosti vode neposredno pred obrokom. Pri kemoterapiji in radioterapiji je potrebno prekiniti jemanje PANACEO Basic  za 3-4 dni, en dan pred kemoterapijo ali radioterapijo in še en dan po kemoterapiji oz. radioterapiji.

Uporablja se kot adsorbens težkih kovin, amonijaka in drugih toksinov iz prebavnega trakta, kot preventivna in podporna medicinska terapija.
PANACEO Basic pomaga pri ohranjanju zdravja in ščiti organizem pred nastankom bolezni, ki jih povzroča oksidativni stres. Strupi (toksini) iz okolja, kot so onesnaževalci zraka, težke kovine, pesticidi, herbicidi, nitrozamini, mikotoksini, amonijak, UV sevanje, nasičene maščobe v hrani ali poživila (npr. tobak in alkohol), prispevajo k tvorbi prostih radikalov v telesu, ki so glavni vzrok nastanka oksidativnega stresa in potencialni povzročitelji raznih bolezni. Učinek PANACEO Basic temelji na njegovi edinstveni zmožnosti, da pri fizioloških procesih v prebavnem traktu zmanjšuje nastanek prostih radikalov in ostalih toksinov, s čimer se zmanjša možnost poškodbe bioloških struktur.

Priloge

Dodatni opis

NENSI šifra:

1030289

Poln naziv:

PANACEO BASIC PRAH 400 G

Kratek naziv:

PANACEO BASIC PRAH 400G

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

MP05 - Ostali medicinski pripomočki

IVZ delovna šifra:


DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

9120018670031

Proizvajalec:

PANA - PANACEO INT. ACTIVE MINERAL PRODUCTION GMBH

Kataloška številka:

V510

Carinska tarifa:Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Aktivirate napačen del možganov otroka 
Z odnosom do otroka lahko aktivirate napačen del njegovih možganov. Na primer, če vpijete in otroka ves čas zasipate z ukazi - "Naredi to, ne počni tega!" -, lahko nehote aktivirate primitivna sistema za BES in STRAH globoko v sesalskih in plazilskih delih otrokovih možganov. Nasprotno pa veliko igranja, smeha in ljubkovanja aktivira otrokova sistema za IGRO ter za LJUBEZEN, POMOČ IN SOČUTJE. Oba sistema sproščata prijetne, pornirjajoče opioide. Pa imate v hipu mirnega, zadovoljnega otroka.

Eden najpomembnejših razlogov za to, da se otroci vedejo težavno, je, ker starši s svojim odnosom do otroka aktivirajo napačni del njegovih možganov. Če boste pri otroku aktivirali sisteme za bes, strah in stisko v njegovih spodnjih možganih, se vam nikakor ne obeta prijetno skupno preživljanje časa. Nasprotno pa boste uživali z njim, če boste aktivirali njegova sistema za igro in iskanje v spodnjih možganih ali pa njegov sistem za ljubezen, pomoč in sočutje.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Panaceo Panaceo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja