Panaceo Basic prah limonska trava, 400 g

Panaceo Basic Detox  - aroma limonska trava - naravni medicinski pripomoček. Panaceo Basic Detox  - aroma limonska trava - naravni medicinski pripomoček.
594865 27067
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Za povečanje osebne zmogljivosti z razbremenitvijo organizma in zato v pomoč pri krepitvi imunskega sistema

Panaceo Basic-Detox je primeren za vsakodnevno naravno razbremenjevanje in čiščenje od znotraj. Je naravni prispevek za povečanje osebne zmogljivosti pri poklicnem delu in v vsakdanjem življenju. Panaceo Basic-Detox deluje kot filter v želodčno-črevesnem traktu. Težke kovine in presnovne strupe, kot je amonijak, lahko veže v želodčno-črevesnem traktu in jih izloča iz telesa po naravni poti. V zameno dodatno oskrbuje organizem z naravnim magnezijem in kalcijem. Poleg tega lahko Panaceo Basic-Detox pomembno zmanjšuje tvorbo prostih radikalov v želodčno-črevesnem traktu in s tem bistveno prispeva k preprečevanju in zmanjševanju oksidativnega stresa.

Prosti radikali nastajajo v povečanem obsegu zaradi škodljivih okoljskih vplivov (onesnaževalci zraka, težke kovine, pesticidi), sevanja omrežja, UV sevanja, prevelike količine maščob v hrani, poživil (tobak, alkohol) in neustreznega fizičnega treninga ali zaradi jemanja nekaterih zdravil. Signifikantno povečan učinek PMA zeolita je rezultat tehnologije PMA (Panaceo mikroaktivacija), ki je edinstvena na svetu.
Z delovanjem zelo velikih kinetičnih energij se struktura kristalne mreže optimizira in biofizikalne lastnosti surovine se bistveno izboljšajo. Prve raziskave so jasno pokazale, da je PMA zeolit veliko bolj učinkovit kakor neobdelani produkti zeolita. Panaceo Basic-Detox lahko zato na popolnoma naraven način razbremeni razstrupljevalne organe, kot so jetra, ledvice in črevo, in po popolnoma naravni poti privede do povečane vitalnosti in boljšega počutja, aktivira pa tudi samoregulacijske sposobnosti telesa.

Panaceo Basic-Detox je varen pri uporabi, ne preide v kri in se praviloma v 24 urah po naravni poti v celoti izloči z blatom. Oksidativni stres je posledica nesorazmerja med prostimi radikali in antioksidanti v človeškem telesu – to sorazmerje namrec odloča o tem, ali je telo zdravo ali bolno. Prosti radikali nastajajo pri številnih presnovnih procesih, njihovo tvorbo pa še pospešujejo že našteti okoljski vplivi.
Pomembna agencija ugotavlja, da prosti radikali povzročajo poškodbe biološko pomembnih molekul in telesnih celic, kot so DNK, proteini in lipidi. WHO (World Health Organization – Svetovna zdravstvena organizacija) pojasnjuje, da so prosti radikali neposredno povezani z nastajanjem bolezni, kot sta rak in arterioskleroza, in da je zaščita pred oksidativnimi poškodbami koristna za človekovo zdravje.
Nove raziskave poleg tega kažejo, da “oksidativni stres” negativno vpliva tudi na sam potek bolezni. Zmanjšanje prostih radikalov torej ne prispeva le k preprecevanju bolezni, ampak tudi k njihovemu lajšanju in zdravljenju.tavine v 100 g prahu: PMA zeolit 87,4 g; aktivirani

Panaceo Basic-Detox je primeren za vsakodnevno naravno razbremenjevanje in cišcenje od znotraj. Je naravni

Sestavine v 100 g prahu Panaceo

PMA zeolit 90 g; aktivirani dolomit 10 g (od tega kalcij 2,24 g, magnezij 1,28 g); aroma naravne citronske trave. Sestava je odvisna od naravnih vplivov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Panaceo Panaceo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja