Panaceo Med Hepa-Protect, 180 kapsul

<p>Za okrevanje po težkih boleznih, kemoterapiji in obsevanju.</p>

Za okrevanje po težkih boleznih, kemoterapiji in obsevanju.

534943 2313

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Za okrevanje po težkih boleznih, kemoterapiji in obsevanju
 
Aktivna sestavina v PANACEOmed kapsulah je naravni vulkanski mineral, ki se aktivira in mikronizira v posebnih pogojih.

Kaj je PANACEO med?

PANACEOmed omogoča okrevanje po težkih boleznih in pri dolgotrajnem jemanju zdravil. PANACEOmed  je pokazal izjemne lastnosti kot dodatna protitumorna terapija. Petletna klinična študija je dokazala, da uporaba PANACEOmed pri kemoterapiji in obsevanju zmanjša negativne neželene učinke.  PANACEOmed se uporablja pri mnogih težkih bolezni zaradi njegovega regeneracijskega delovanja. Vendar, PANACEOmed ni koristen samo pri težkih boleznih. V kombinaciji z zdravim življenjem zelo pomaga tudi pri preprečevanju nastanka vseh bolezni, ki jih povzročajo toksini in oksidativni stres.

Kako nastanejo prosti radikali?

Prosti radikali v določeni meri nastajajo v vsakem človeškem organizmu. Zvečano proizvodnjo agresivnih oksidativnih spojin pa povzročajo: toksini iz okolja: težke kovine, pesticidi, herbicidi, nitrozamini, afatoksini, onesnaževalci iz zraka, UV sevanje, mastne jedi, poživila kot tobak in alkohol, preveč zahtevne fizične aktivnosti, metabolizacija nekaterih zdravil: citostatska zdravila, ki se uporabljajo v kemoterapiji ali antibiotiki kot kloramfenikol in nitrofurantoin, oralne tablete za kontracepcijo, paracetamol ter obsevanje.
 
Sestava kapsule: aktivirani zeolit (klinoptilolit) 410 mg, celuloza (kapsula) 90 mg
Sestava je odvisna od naravnih vplivov. 

Odmerjanje

Prve tri tedne vzemite dnevno 9-12 kapsul PANACEOmed, z nekaj vode, skupaj s hrano. Med kemoterapijo je potrebno prenehati jemati PANACEOmed 4-5 dni, 1-2 dni pred kemoterapijo do dva dni po kemoterapiji. Ta pauza je potrebna, ker je med kemoterapijo delno zaželena tvorba prostih radikalov, z namenom napada na maligne celice. PANACEOmed prispeva k temu, da se škodljiv vpliv ostanka prostih radikalov zmanjša na minimum. Zaradi dodatne previdnosti priporočamo, da se ne jemljejo konvencionalna zdravila vsaj 2 uri pred ali po jemanju PANACEOmed.

Opozorilo 

Nosečnice in doječe matere, osebe, ki imajo zdravstvene težave ali jemljejo zdravila, prosimo, da se pred začetkom jemanja PANACEOmed posvetujejo s svojim zdravnikom. Če se pojavijo neželeni učinki, je potrebno prenehati z jemanjem PANACEOmed. Bolniki, ki imajo težave z zaprtjem morajo upoštevati, da lahko PANACEOmed vpliva na povečanje zaprtja. Pred povečanjem dnevnega odmerka se je potrebno posvetovati s svojim zdravnikom. 
Shranjujte nedosegljivo otrokom mlajših od 6 let!
Po uporabi plastenko dobro zaprite.
Shranjujte zaščiteno pred vlago, pri sobni temperaturi.

Priloge

Dodatni opis

NENSI šifra:

1021889

Poln naziv:

PANACEO MED KAPSULE 180X

Kratek naziv:

PANACEO MED KPS 180X

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

MP05 - Ostali medicinski pripomočki

IVZ delovna šifra:


DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

9120018670925

Proizvajalec:

PANA - PANACEO INT. ACTIVE MINERAL PRODUCTION GMBH

Kataloška številka:

V509

Carinska tarifa:

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Preventivni pregledi

Rak dojk
Pri mamografiji z rentgenskimi žarki pregledajo ženske prsi, da ugotovijo, ali je prišlo do kakšnih sprememb. Zagotovo velja, da so tako znižali smrtnost, prav tako gotovo pa je tudi, da so kampanje prispevale k temu, da so bile možnosti zelo precenjene. Ženske na vprašanje o tem, koliko primerov bi lahko preprečili, če bi 1.000 žensk, starejših od 50 let, hodilo redno na mamografijo, navajajo števila med 80 in 100. Pravilni odgovor pa je: povprečno en primer.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Panaceo Panaceo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja