Panaceo med Weihrauch, 180 kapsul

Za okrevanje po težkih boleznih, kemoterapiji in obsevanju. Za okrevanje po težkih boleznih, kemoterapiji in obsevanju.
514322 2312

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Medicinski pripomoček za okrevanje po težkih boleznih, kemoterapiji in obsevanju.
 
Aktivna sestavina v PANACEOmed Weihrauch je naravni vulkanski mineral zeolit, ki se mikronizira in aktivira v posebnih pogojih.

Kaj je PANACEOmed Weihrauch?

PANACEOmed Weihrauch omogoča okrevanje po težkih boleznih in pri dolgotrajnem jemanju zdravil. PANACEOmed  Weihrauch je pokazal izjemne lastnosti kot dodatna protitumorna terapija. Petletna klinična študija je dokazala, da uporaba PANACEOmed Weihrauch pri kemoterapiji in obsevanju zmanjša negativne neželene učinke.  PANACEOmed Weihrauch se uporablja pri mnogih težkih bolezni zaradi njegovega regeneracijskega delovanja. V kombinaciji z zdravim načinom življenjenja pomaga tudi pri preprečevanju nastanka bolezni, ki jih povzročajo toksini in oksidativni stres.
 
Sestava kapsule: aktivirani zeolit (klinoptilolit) 310mg, boswellia sacra 100 mg, celuloza (kapsula) 90 mg
PANACEOmed Weihrauch vsebujej izključno naravne snovi. Sestava je odvisna od naravnih vplivov. 

Ali so možne interakcije z zdravili?

PANACEOmed Weihrauch ne deluje v interakciji s konvencionalnimi zdravili zaradi svojega selektivnega fizikalnega delovanja baziranega na velikosti molekul. Posvetujte se s svojim zdravnikom.

Odmerjanje

Vzemite 2-3 kapsule PANACEOmed Weihrauch 3 krat na dan z nekaj vode, skupaj s hrano. Med kemoterapijo je potrebno prenehati jemati PANACEOmed Weihrauch 4-5 dni, 1-2 dni pred kemoterapijo do dva dni po kemoterapiji. Ta pauza je potrebna, ker je med kemoterapijo delno zaželena tvorba prostih radikalov, z namenom napada na maligne celice. PANACEOmed Weihrauch prispeva k temu, da se škodljiv vpliv ostanka prostih radikalov zmanjša na minimum. Zaradi dodatne previdnosti priporočamo, da se ne jemljejo konvencionalna zdravila vsaj 2 uri pred ali po jemanju PANACEOmed Weihrauch. 

Opozorilo 

Nosečnice in doječe matere, osebe, ki imajo zdravstvene težave ali jemljejo zdravila, prosimo, da se pred začetkom jemanja PANACEA posvetujejo s svojim zdravnikom. Če se pojavijo neželeni učinki, je potrebno prenehati z jemanjem PANACEA. Bolniki, ki imajo težave z zaprtjem morajo upoštevati, da lahko PANACEO vpliva na povečanje zaprtja. Pred povečanjem dnevnega odmerka se je potrebno posvetovati s svojim zdravnikom. 
Shranjujte nedosegljivo otrokom mlajših od 6 let!
Po uporabi plastenko dobro zaprite.
Shranjujte zaščiteno pred vlago, pri sobni temperaturi.
V zelo redkih primerih je možna alergijska reakcija na rastlino boswellia sacra.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Preventivni pregledi

Rak materničnega vratu (Cerviks karcinom)
Pregled za zgodnje presejanje raka

materničnega vratu je najuspešnejši preventivni pregled. Pred drugo svetovno vojno je bil to tumor z najvišjo smrtnost jo pri ženskah. Po uvedbi preventivnega pregleda pa se je smrtnost znižala za dve tretjini. Preprost pregled se opravi v ginekološki ambulanti, traja le nekaj minut, ne povzroči nikakršnih stranskih učinkov in doseže 90-odstotno prognostično gotovost. Rak na vratu maternice se najpogosteje razvije med 25. in 55. letom starosti. V Sloveniji je sprejet program, ki omogoča presejevaine preglede na tri leta v vseh starostnih obdobjih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Panaceo Panaceo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja