x
Vse kategorije
Panaceo Sport, 180 kapsul
Panaceo Sport, 180 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Panaceo Sport, 180 kapsul

Proizvajalec: Panaceo
Za zmanjšanje količine mlečne kisline v mišicah.
Cena: 39,12 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Medicinski pripomoček, ki se uporablja pri treningih in na tekmovanjih, za zmanjšanje količine mlečne kisline v mišicah.

Sestava kapsule: aktivirani zeolit (klinoptilolit) 307,50 mg, dolomit 75,17 mg, (kalcij 34,9 mg, magnezij 15,79 mg), maka (Lepidium meyenii) 27,33 mg, celuloza (kapsula) 90 mg.
Sestava je odvisna od naravnih vplivov.

Kaj je PANACEO Sport?

PANACEO Sport pomaga pri preprečevanju prekomernega kopičenja mlečne kisline (rezultat ekstremno visokega nivoja mlečne kisline) in odstranjevanju spremljajočih posledic pri intenzivnih fizičnih naporih, kot tudi zmanjšanju oksidativnega stresa. Učinkovanje produkta je povezano z njegovo sposobnostjo, da s fizikalnimi procesi v prebavilih, zmanjšuje nastanek prostih radikalov. Deluje tudi regenerativno pri obnovi celic, saj močno skrajša čas regeneracije.

Sestavine – opis in učinek

* koren make (Lepidium meyenii), vsebuje proteine, železo, cink, magnezij, kalcij, ogljikove hidrate, fosfor in veliko vitaminov.
* klinoptilolit je naravni vulkanski mineral iz skupine zeolitov. številne znanstvene študije so potrdile, da ima zeolit izvrstno sposobnost adsorpcije toksinov in tako izboljša zdravstveno stanje,
* magnezij ima fiziološko funkcijo pri nastanku kostnega tkiva in metaboličnih procesih v mišicah,
* kalcij ima glavno vlogo pri mineralizaciji zob in kosti, pomemben je tudi za krčenje mišic in strjevanje krvi.

Odmerjanje:

Jemati 3 kapsule 2-3 krat na dan, z nekaj vode, med obrokom. Pred povečano fizično aktivnostjo se ta količina poveča (6 kapsul )pred ali po treningu oz. tekmovanju.

Opozorilo:

Nosečnice in doječe matere, osebe, ki imajo zdravstvene težave ali jemljejo zdravila, se morajo pred začetkom jemanja PANACEA posvetovati s svojim zdravnikom. Ob neželenih učinkih je potrebno prenehati z jemanjem PANACEA. Bolniki, ki imajo težave z zaprtjem morajo upoštevati, da lahko PANACEO vpliva na povečanje zaprtja.
Shranjujte nedosegljivo otrokom mlajših od 6 let! Po uporabi plastenko dobro zaprite. Shranjujte na suhem mestu, pri sobni temperaturi.

Dodatni opis

NENSI šifra:

1021893

Poln naziv:

PANACEO SPORT KAPSULE 180X

Kratek naziv:

PANACEO SPORT KPS 180X

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

MP05 - Ostali medicinski pripomočki

IVZ delovna šifra:


DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

9120018670154

Proizvajalec:

PANA - PANACEO INT. ACTIVE MINERAL PRODUCTION GMBH

Kataloška številka:

V500

Carinska tarifa:

Priloge

Ali ste vedeli

Dihanje

Pljučne bolezni so pogoste
Bolezni dihal, kot na primer astma, bronhitis, pljučni rak in pljučna vnetja, sodijo med pogostejši bolezni prebivalstva.

-6,8 odstotka vseh smrtnih primerov, ki so jih zaznali leta 2003 v Nemčiji, je bilo povezanih s pljučnimi boleznimi. Vzrok: nezaustavljivo stopnjevanje pljučnih bolezni in smrti zaradi njih. Najodgovornejše za takšen rezultat je kajenje, kot glavni razlog za KOPB.

-Bolezni, ki se končajo s smrtnim izidom, so srčno-žilne bolezni in rak, na tretjem mestu pa se pojavljajo bolezni dihal.

-Z 42 odstotki pljučni rak predstavlja najpomembnejši vzrok smrti v primeru pljučnih bolezni, sledijo pa mu kronični obstruktivni bronhitis (KOPB: 24 odstotkov) in pljučna vnetja (21 odstotkov).

-40 odstotkov vseh smrtnih primerov, ki se pripetijo na oddelku za intenzivno nego, je povezanih s pljučnimi komplikacijami; bolniki umirajo za pljučnimi vnet ji, akutnim respiratornim sindromom distres (ARDS ali pljuča v šoku) ali pa za posledicami odpovedi dihal.

-Tretjina vseh ugotovljenih poklicnih bolezni je povezana s pljuči.

-Vsak peti človek, ki umre za posledicami raka, je kadilec, vsak sedmi kadilec pa umre za posledicami pljučnega raka.

-Pljučni rak je pri moških najpogostejši povzročitelj smrtonosnega raka.

Delež dihalnih in pljučnih bolezni, ki povzročajo delovno nesposobnost, znaša 25 odstotkov.

-Do leta 2010 se pričakuje porast bolezni dihal (astma, bronhitis/KOPB in pljučna vnetja) za 25 odstotkov, pri pljučnem raku pa za 30 odstotkov. To stopnjevanje je mogoče povezati s povečanim kajenjem žensk.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.