Panaceo Sport Iso prašek, 450 g praška

<p>Panaceo Sport Iso je pra&scaron;ek, narejen iz minerala zeolita, ki izkori&scaron;ča moč naravnega vulkanskega minerala, ki mu komercialno rečemo PMA (ali PAnaceo mikro aktivator).</p>

Panaceo Sport Iso je prašek, narejen iz minerala zeolita, ki izkorišča moč naravnega vulkanskega minerala, ki mu komercialno rečemo PMA (ali PAnaceo mikro aktivator).

482684 23497

Ocene in mnenja

Opis

Medicinski pripomoček

Panaceo Sport Iso je prašek, narejen iz minerala zeolita, ki izkorišča moč naravnega vulkanskega minerala, ki mu komercialno rečemo PMA (ali PAnaceo mikro aktivator).

Panaceo Sport Iso namreč vsebuje zeolit, ki nase veže vse škodljive snovi v telesu, ki nam nenehno jemljejo energijo in moč.
Panaceo dopolnilo in očiščevalec po zaužitju zniža raven mlečne kisline ali laktata v mišicah, hkrati pa zaradi svoje mineralne sestave dovaja magnezij in kalcij, ki ga telo potrebuje za štavilne procese.

Naravnemu zeoliti Panaceo pa je dodana še rastlina maca, ki še dodatno zveča telesno zmogljivost ter odpornost. Tekom zauživanja Panacea je vaše telo regenerirano ter psihično zopet dovolj pri močeh.

S Panaceom Sport Iso vaše telo in celoten organizem najprej detoksficirate, ko je telo razbremenjeno samih toksičnih sestavin, ter škodljivih metabolitov in presnovkov pa se Panaceo "loti" povečanja zmogljivosti telesnih funkcij.

Panaceo Sport Iso vsebuje naravne minerale, ki v prebavnem traktu delujejo kot močan filter. Telo razbremeni vseh nečistoč, težkih kovin ter prekomerno izločenega laktata.

Izomaltuloza je optimalna za vztrajnostne športnike: svojo izkazano energijsko vrednost dovaja telesu kontinuirano in enakomerno dalj časa (študija Univerze Wúrzburg).

Panaceo Sport Iso je antidoping testiran.

Izdelek je primeren za prečiščevanje vašega telesa 1 krat do dva krat letno. PO jemanju zeolita se boste počutili bolje, ne boste obremenjeni s kemikalijami iz zunanjega onesnaženega sveta, vaše telo bo zopet v popolni kondiciji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Panaceo Panaceo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja