Paranit repelent v spreju, 100 mL

Paranit repelent v spreju odpravlja in odstrani naglavne uši. Paranit repelent v spreju odpravlja in odstrani naglavne uši.
597236 14766

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na povezavi pod sliko izdelka!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.


Paranit repelent v spreju odpravlja in odstrani naglavne uši. Izdelek vsebuje dvojno formulo, uši najprej zaduši, potem pa jih izsuši.

Paranit repelent prepreči širjene uši na druge družinske člane oz. skupine, kjer je okužba zelo verjetna.

Uporaba:

Paranit sprej treba uporabljati vsak dan. Izdelek se poprši zjutraj od 5 do 25-krat na lase, odvisno od njihove dolžine, potem pa se pusti, da izdelek učinkuje brez nadaljnjega sušenja las.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Odstranimo naglavne uši!

Uši so majhni zajedavci, ki živijo na človeškem telesu in se hranijo s krvjo. Redko povzročijo resne zdravstvene težave, so pa nadležne in izjemno nalezljive, še posebej med šolskimi...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Anevrizma

Koga lahko prizadene?
Anevrizme nastanejo najpogosteje na glavni žili odvodnici (aorti), odstotek prebivalstva pa jih ima tudi v območju trebušne aorte. Najpogosteje so prizadeti moški, starejši od petinšestdeset let, ki imajo zvišan krvni tlak. V prsnem delu so anevrizme zelo redke: letno za njo oboli le en človek na 33.000 ljudi.

Posebna oblika prsno-aortne anevrizme je disekcija aorte, pri kateri se notranji del žilne stene raztrga, kri pa se začne nalagati in širiti med stenske sloje krvnega žilja. Tudi za to obliko oboli le en človek na 33.000 tisoč ljudi letno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paranit Paranit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede