Parasidose terapevtski kremni gel, 200 mL

Terapevtski kremni gel za uničevanje naglavnih uši in gnid s potrjeno 100% učinkovitostjo, 110 ml Terapevtski kremni gel za uničevanje naglavnih uši in gnid s potrjeno 100% učinkovitostjo, 110 ml
530671 822

Ocene in mnenja

Opis

terapevtski kremni gel za uničevanje naglavnih uši in gnid s potrjeno 100% učinkovitostjo, 110 ml

UPORABA

PARASIDOSE terapevtski kremni gel je medicinski pripomoček, ki ga uporabljamo za uničevanje naglavnih uši in njihovih jajčec (gnid). Primeren je za otroke nad tremi meseci starosti in za odrasle. Uporabljajo ga lahko tudi astmatiki, nosečnice in doječe matere.
Skupaj z losjonom priporočamo sočasno uporabo kovinskega glavnika Parasidose.

SESTAVA

Sestavljen je iz naravnih rastlinskih olj, je brez insekticidov in brez konzervansov. Naravna rastlinska olja imajo poseben mehanski učinek na naglavne uši in gnide.

Sestavineprečiščena voda, hidrogenirano ricinusovo olje, parafinsko olje, amid kokosovih maščobnih kislin, kokosovo olje, kaprilna kislina, citronska kislina, dišava

DELOVANJE

PARASIDOSE terapevtski kremni gel deluje na uši mehansko. Kokosovo olje in geraniol sta njegovi sestavini, ki naredita okrog uši filmski ovoj. Uši se zadušijo in poginejo. Pri gnidah sestavine losjona Parasidose raztopijo vezivo, s katerim so gnide prilepljene na lase. Take gnide propadejo in jih zlahka izperete pri umivanju las.
Učinkovito odstrani uši brez ostrih kemičnih učinkovin ali insekticidov. Zahvaljujoč naravnim učinkovinam je PARASIDOSE terapevtski kremni gel blag za lasišče. Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Če potrebujete dodatne informacije se posvetujte s farmacevtom ali z zdravnikom.

terapevtski kremni gel Parasidose je 100 % učinkovit proti ušem in gnidam.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gilbert Gilbert
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja