Parodontax Extra Fresh zobna pasta, 75 mL

<strong>Parodontax Extra Fresh zobna pasta je negovalna zobna pasta, ki je namenjena celoviti dnevni negi zob. </strong> Parodontax Extra Fresh zobna pasta je negovalna zobna pasta, ki je namenjena celoviti dnevni negi zob.
448320 3377

Ocene in mnenja

Opis

Parodontax Extra Fresh zobna pasta je negovalna zobna pasta, ki je namenjena celoviti dnevni negi zob. Dnevna zobna pasta vsebuje tudi fluoridne ione, z namenom zagotavljanja trdne sklenine ter kestra svežega okusa.

Zobna pasta ustvarja ekstremno močno zaščito, ob enem pa neguje dlesni ter nudi prijeten in svež okus. V izredno pomoč je tudi v primeru, ko so vaše dlesni zelo oslabljene ter od časa do časa tudi zakrvavijo.

Zobna pasta je kvaliteten pripomoček za redno nego zob ter ohranjanje ustne čistoče in svežine.

Sestavine Parodontax Extra Fresh zobne paste

Zobno pasto sestavljajo zeliščni ekstrakti in sicer: Echinacea ali ameriški slamnik, mineralna sol, poprova meta, ekstrakt mire ter kamilice.

Zobna pasta Parodontax vsebuje formulacijo s 70 % posebej izbranih sestavin. Poseben značilen okus zobne paste Paradontax predstavljajo predvsem izvlečki zelišč ter mineralna sol.
Po 14 dneh redne uporabe se navadite tudi specifičnega okusa Parodontax zobne paste.

Uporaba Parodontax Extra Fresh zobne paste

Parodontax Extra Fresh zobno pasto uporabljajte za redno 2 krat dnenvo ščetkanje in higieno zob. Zobne paste nikoli ne požirajte, pač pa jo venomer izpljunite.

Zobna pasta je primerna tudi za otroško zobovje, vendar šele po 12 letu starosti.
Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Jahanje

Jahanje
Jahanje je klasično najljubši šport mlajših deklet in je brez ljubezni do konjev nepredstavljiv. Seveda je mogoče najti strastne jahače pri obeh spolih. Kdor želi poskusiti jahanje, se lahko preizkusi venem izmed številnih hlevov z jahalnimi konji. Vedno bolj postaja priljubljeno tudi potovalno jahanje, in sicer kot možnost dopusta, ki priložnostnim jahačem ponuja odlično možnost, da okrepijo svoje telo na zdrav način - neodvisno od starosti in zmogljivosti.

Jahanje enakomerno obremeni celotno telo, kar ima predvsem pri že okvarjenem hrbtu posebno pozitivne učinke. Nudi zabavo ob vseh stopnjah izurjenosti in izkušenosti, zato velja za primeren družabni šport.

Z ljubiteljskim zmernim jahanjem se je mogoče ukvarjati do visoke starosti. Res pa je, da so živahni konji in drzni skoki primerni le za izkušene jahače, ki so dobro telesno pripravljeni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Glaxosmith kline Glaxosmith kline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov