Parodontax Whitening belilna zobna pasta, 75 g

Parodontax Whitening pomaga preprečevati krvavenje dlesni in preprečevati težave z dlesnimi, zobem pa povrne naravno belino. Parodontax Whitening pomaga preprečevati krvavenje dlesni in preprečevati težave z dlesnimi, zobem pa povrne naravno belino.
474789 16047

Ocene in mnenja

Opis

Parodontax Whitening pomaga:
- zobem pa povrne naravno belino,
- preprečuje krvavenje dlesni,
- omili težave z dlesnimi.

Vsebina:

75 g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Nasprotno pa lahko srečen zakon varuje zdravje, ker zakonca posnernata zdrave navade drug drugega. Ko so raziskovalci na Univerzi Brigham Young pregledali 4746 poročenih parov, starih med 51 in 60 let, so ugotovili, da zakonci odsevajo zdravstveno stanje drug drugega: moški v zgodnjih 50. letih odličnega zdravja je imel malo možnosti, da bi bila njegova žena slabega zdravja. Toda moški, star dobrih 50 let in slabega zdravja, je imel 24-odstotno verjetnost, da bo poročen z ženo prav tako šibkega zdravja, in 12-odstotno verjetnost, da bo njegova žena bolna. Zakaj? Pari živijo v istem okolju, uživajo enako hrano, približno enako telovadijo in doživljajo podoben stres. Delijo si tudi čustvene obremenitve.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Glaxosmith kline Glaxosmith kline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov