Paul Penders Active Glow sadni piling za sijočo polt, 75 g

Paul Penders Active Glow sadni piling za sijočo polt je inovativni globinsko delujoč sadni piling, oplemeniten z bambusom z namenom vzdrževanja sijoče polti kože obraza. Paul Penders Active Glow sadni piling za sijočo polt je inovativni globinsko delujoč sadni piling, oplemeniten z bambusom z namenom vzdrževanja sijoče polti kože obraza.
16306 16306

Ocene in mnenja

Opis

Paul Penders Active Glow sadni piling za sijočo polt je inovativni globinsko delujoč sadni piling, oplemeniten z bambusom z namenom vzdrževanja sijoče polti kože obraza.

Namen piinga je odstranjevanje odmrlih, za organizem in kožo nepotrebnih celic.

Izdelek je primeren za vse kožne tipe, koža po tretmaju pa je regenerirana in na videz temeljito pomlajena.

Piling je tako oplemeniten z aloe vero, ki kožo globinsko vlaži ter jo regenerira, oplemenitena pa je tudi z sadnimi encimi papaje, ananasa in ekstrakta bambusa. Izdelek je primeren za nežen globinski piling.

Navodilo za uporabo Paul Penders Active Glow pilinga

Očistite obraz in vrat. Na čisto, vlažno kožo nanesite Active Glow Sadni piling in nežno masirajte s krožnimi gibi 1-2 minuti. Oplaknite z vodo in osušite kožo z brisačo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Vendar so lahko tisti družbeni stiki, ki pa jih ohranjate, pomembnejši kot kadar koli,« pravi dr. Garry Kennedy, šef geriatrične psihiatrije v newyorškem Medicinskem centru Montefiore. »Starejši ljudje lahko izgubijo družino, prijatelje in delo. Vendar lahko večino nadomestijo z okrepitvijo stikov, ki jih imajo.«

To pomeni, da prenesete vsakotedensko partijo golfa ali balinanja še korak dlje in greste potem s tovariši na kosilo ali pijačo, da okrepite stike, zveste več o njih in si delite svoje osebne zgodbe in vprašanja, tako da boste iz znancev postali prijatelji.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov