Paul Penders blag zeliščni losjon za nego moške kože po britju, 125 mL

Paul Penders blag zeliščni losjon za nego moške kože po britju je povsem naraven in nećen losjon, ki je namenjen intenzivnemu pomirjanju moške kože predvsem po britju. Paul Penders blag zeliščni losjon za nego moške kože po britju je povsem naraven in nećen losjon, ki je namenjen intenzivnemu pomirjanju moške kože predvsem po britju.
16311 16311

Ocene in mnenja

Opis

Paul Penders blag zeliščni losjon za nego moške kože po britju je povsem naraven in nećen losjon, ki je namenjen intenzivnemu pomirjanju moške kože predvsem po britju.

Izdelek spada v skupino izredno tolerantnih, celo veganskih izdelkov, narejenih iz povsem naranvih sestavin in izbranih zeliščnih komponent. Losjon a negovanje kože po britju je sestavljen tudi iz rastlinskih arom, eteričnih olj, ki delujejo negovalno in regenerativno.

Zeliščni tonik tako ublaži in pomiri moško kožo obraza.

Uporaba Paul Penders blagega zeliščnega losjona

Po čiščenju obraza, dajte manjšo količino losjona Paul Penders na dlan. Nanesite na obraz in vrat in pustite, da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Druge študije ugotavljajo pomembne koristi za zdravje, ki jih prinaša lastništvo psa (bolj kot lastništvo mačke), vključnos hitrejšim okrevanjem po srčnem infarktu, večjo sposobnostjo za samostojno življenje in boljše splošno blagostanje. Ce vam življenjske razmere to omogočajo, razmislite, da bi svoji ožji družini dodali psa.

Iskanje prijateljev po internetu

Nekoč je bilo pisanje pisem razširjeno, potem se je izgubilo. Zdaj se je vrnilo bolj kot kadar koli v obliki e-pisem in spletnih forumov.

Z vzponom interneta v zadnjem desetletju so se spremenila vsa moderna pravila komunikacije. Sleherni dan na milijarde e-poštnih sporočil leti med prijatelji, družinami, poslovnimi sodelavci in konjičkarji po vsem svetu. Bodisi da živite na kmetiji ali v večjem mestu, so vedno nekje ljudje, ki imajo enake strasti kot vi. Samo poiskati jih morate.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov