Paul Penders blag zeliščni tonik za nego moške kože, 125 mL

Paul Penders blag zeliščni tonik za nego moške kože je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen intenzivni a vendar blagi kozmetični negi moške kože obraza. Paul Penders blag zeliščni tonik za nego moške kože je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen intenzivni a vendar blagi kozmetični negi moške kože obraza.
16308 16308

Ocene in mnenja

Opis

Paul Penders blag zeliščni tonik za nego moške kože je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen intenzivni a vendar blagi kozmetični negi moške kože obraza.

Izdelek spada v skupino izrdno tolerantnih, celo veganskih izdelkov,narejenih iz povsem naranvih sestavin in izbranih zeliščnih komponent. Tonik je sestavljen tudi iz rastlinskih arom, eteričnih olj, ki delujejo negovalno in regenerativno.

Zeliščni tonik tako ublaži in pomiri moško kožo obraza.

Uporaba Paul Penders blagega tonika

Po čiščenju obraza, dajte manjšo količino tonika na dlan. Nanesite na obraz in vrat in pustite, da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

To pomeni, da se morate naučiti razmišljati drugače o svojih družbenih vezeh.

Na primer, samo zato, ker vaša hči nima časaza kosilo vsak teden, še ne pomeni, da ni pomemben del vašega življenja.

Seveda moramo priznati, da je, ko postajamo starejši, lahko teže sklepati prijateljstva, zlasti če ste upokojeni ali delate doma. Pa ni bilo vedno tako. Se spomnite, ko so bili vaši otroci majhni? Sklepali ste prijateljstva na otroškem igrišču v parku, v vrtcu, v skupinah mater, nogometnih ?klubih in tabornikih. Kamor koli ste se obrnili, vedno je bil kdo, ki se je ukvarjal z enakimi vprašanji kot vi in je bil pripravljen ob kavici razglabljati z vami o rešitvah.

In danes? Otroci so odšli ali skoraj odšli in veliko možnosti je, da je vaše življenje bolj osamljeno in z manj zunanjimi dejavnostmi kot pred 20 leti. Še bolj nenavadno je, ko odkrijete, da živite v soseski, polni družin s povsem drugačnim načinom življenja. Vse to lahko presežete. In takoj vam bomo predstavili veliko zamisli, kako stkati nove družbene vezi.

Pri vsaki od teh zamisli pa je ključna vaša pripravljenost, da se odprete.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov