Paul Penders Calming pomirjajoče vlažilno pršilo za obraz, 100 mL

Paul Penders Calming pomirjajoče vlažilno pršilo za obraz je pršilo primerno za oba spola in za vsak kožni tip. Paul Penders Calming pomirjajoče vlažilno pršilo za obraz je pršilo primerno za oba spola in za vsak kožni tip.
16310 16310

Ocene in mnenja

Opis

Paul Penders Calming pomirjajoče vlažilno pršilo za obraz je pršilo primerno za oba spola in za vsak kožni tip.

Pršilo je obogateno z povsem naravnim ekstraktom - kamilia, ki kožo regenerira, prenovi in jo pomiri. Zaradi vsebnosti skrbno izbrnaih sestavin se lahko pršilo uporablja tudi kot tonik pred nanašanjem kremeali katerega koli nadalnjega Paul Penders kozmetičnega izdelka.

Prijeten neviden nanos omogoča zaščito kože in celic obraza pred delovanjem zunanjih dejavnikov. Koža je pomirjena in zopet sproščena.

Navodila za uporabo Paul Penders Calming pršila

Večkrat dnevno ali po potrebi popršite po koži. Kot tonik razpršite na očiščeno kožo in nanesite vlažilno kremo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Začnite takole:

Obnovite obred večernih zabav

Kdaj ste zadnjič povabili štiri ljudi k sebi na večerjo? Nekoč so bile večerne zabave naravni del življenja. Toda sčasoma postanejo manj običajne. Spremenite to. Kako dobro kuhate, ni pomembno. Pomembna je priložnost, da skupaj sedete za mizo, ne da bi vas priganjal natakar ali zastraševala gneča ali hrup,

Ko že ravno govorimo o čudovitem družabništvu, psi častijo tla, po katerih hodite. Ni jim mar, če ste odrezavi do njih, ko ste slabe volje ali če po cele ure sedite, ne da bi rekli besedico. Vendar zahtevajo, da vstanete iz postelje in jih peljete na sprehod. Vsaj to.

To pa, kot kažejo študije, je zelo dobro za starejše ljudi. Ko so raziskovalci opazovali lastnike psov, stare med 71 in 82 let, so ugotovili, da so tisti, ki so sprehajali svoje pse, verjetneje hodili 150 minut na teden in imeli višjo hitrost hoje kot tisti, ki niso imeli psov.Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov