Paul Penders Love in the Layers balzam, 300 mL

Paul Penders Love in the Layers balzam je inovativen balzam, pripralvjen predvsem iz rastlinskih izvlečkov, namenjen mehčanju las, regeneraciji lasišča in globinskemu hranjenju celic lasišča. Paul Penders Love in the Layers balzam je inovativen balzam, pripralvjen predvsem iz rastlinskih izvlečkov, namenjen mehčanju las, regeneraciji lasišča in globinskemu hranjenju celic lasišča.
16309 16309

Ocene in mnenja

Opis

Paul Penders Love in the Layers balzam je inovativen balzam, pripralvjen predvsem iz rastlinskih izvlečkov, namenjen mehčanju las, regeneraciji lasišča in globinskemu hranjenju celic lasišča.

Izdelek je združljiv Love in the Layers šamponom in je primeren predvsem za ljudi, katerim lasje se pogosto vozljajo in neprijetno fecljajo.

Vsebuje alojo in več naravnih vitaminov.

Lasje so po nanosu balzama:

  • razrahljani
  • voljni in prijetno mehki
  • neobteženi
  • svilnato mehki

Uporaba Paul Penders Love in the Layers balzama

Balzam je namenjen nanosu na čiste lase, torej po pranju las s šamponom in odstranjevanju lasnega sebuma.

Po umivanju balzam temeljito vtrite v lasišče in na površino las. Pustite delovati nekaj minut, nato izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

To zahteva pogum, toda ko se zaveste vseh svojih vrlin, svojih uspehov in vsega, kar lahko ponudite, postane veliko lažje. Naredite, kar je treba, da potrdite svojo vero vase in se podate naprej!

Ko se boste odprli ljudem, boste presenečeni nad rezultati. Res je, manjšina jih bo preveč preplašenih, da bi vas sprejeli in občasno vas bodo zavrnili. Toda večina ljudi bo navdušenih nad vašo ponudbo.

Družabna ponudba je nekaj čudovitega, pa najsi ste šestletnik, ki so ga povabili na rojstnodnevno zabavo, ali 68-letnica, ki so jo prosili, naj se pridruži igri bridža. Ko gre za občutek osebnega zadovoljstva, se le redke stvari lahko primerjajo s prijateljskim druženjem.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov