Paul Penders mineralno senčilo za veke Mahovnato zelena barva, 3 g
Paul Penders mineralno senčilo za veke Mahovnato zelena barva, 3 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Paul Penders mineralno senčilo za veke Mahovnato zelena barva, 3 g

Proizvajalec: Paul Penders
Povsem naravno mineralno senčilo za veke, brez sintetičnih sestavin, primerno tudi za ljudi z občutljivo kožo in oči.
Cena: 17,54 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Vsebuje suhi ekstrakt 23 ekoloških zelišč in mineralne pigmente.

NAČIN UPORABE:

nanesite na čiste veke, navlažene z vlažilno kremo.    

Sestavine:

Organic LevensESSENTIE Gold™ extract powders*, Mica Powders, Mica Sphere,Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Red Iron Oxide, Russet Iron Oxide, Brown Iron Oxide,Yellow Iron Oxide,Ultramarine Blue, pearl powder, Chlorophyllin powders.
*(cocos nucifera (coconut) water, angelica archangelica,arnica montana,calendula officinalis,matricaria recutita,sambucus nigra,zingiber officinalis,panax quinquefolium,lonicera japonica,humulus lupulus,equeisetum hyemale,juniperus communis,lavendula vera,melissa officinalis,urtica dioica,centella asiatica,menthe piperita,rosemarinus officinalis,salvia officinalis,hypericum perforatum,curcuma longa,hamamelis virginiana,archillea millefolium)

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Vključite Beethovna

Ljudje, ki se čutijo pod stresom, bolj verjetno poslušajo glasbo, kot počnejo kar koli drugega, vključno z uživanjem hrane, jokanjem ali spanjem. Le kdo bi jih lahko krivil? Številne študije ugotavljajo, da poslušanje glasbe med stresnimi situacijami, vključno s kirurškimi operacijami, zmanjšuje stresne hormone. Naš nasvet je, da preskočite rokenrol in se držite klasike. Neka študija, ki je primerjala Mozarta in glasbo new age, je ugotovila, da so se ljudje, ki so poslušali klasično glasbo, bolj sprostili in poročali o višji ravni »duševne umirjenosti«, »občutka spoštovanja in čudenja« ter »skrivnostnosti «, kar daje slutiti, da je glasba spodbudila tudi občutek duhovnosti.

Nasmejte se

 Resnično, začnite se smehljati. Nato recite »ha-ha-ha«. Potem pomislite, kako trapasti ste videti in se resnično nasmejte. Ne deluje? Potem poskusite nekaj idej iz našega nasveta za smejanje pri krepitvi iskrivosti. Smeh pomaga blokirati stresni odziv telesa, ker blokira sproščanje škodljivih stresnih hormonov. Ko so raziskovalci primerjali ljudi, ki so bili deležni enoume tišine, s tistimi, ki so se eno uro smejali humorju, so ugotovili, da je skupina, ki se je smejala, pokazala znatno znižanje ključnih stresnih hormonov v krvi, medtem ko pri skupini, ki je sedela v tišini, ni bilo nobenih sprememb.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.