Paul Penders mineralno senčilo za veke vijolična barva, 3 g
Paul Penders mineralno senčilo za veke vijolična barva, 3 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Paul Penders mineralno senčilo za veke vijolična barva, 3 g

Proizvajalec: Paul Penders
Povsem naravno mineralno senčilo za veke, brez sintetičnih sestavin, primerno tudi za ljudi z občutljivo kožo in oči.
Cena: 17,54 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Vsebuje suhi ekstrakt 23 ekoloških zelišč in mineralne pigmente.

NAČIN UPORABE:

nanesite na čiste veke, navlažene z vlažilno kremo.    

Sestavine:

 Organic LevensESSENTIE Gold™ extract powders*, Mica Powders, Mica Sphere,Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Red Iron Oxide, Russet Iron Oxide, Brown Iron Oxide,Yellow Iron Oxide,Ultramarine Blue, pearl powder, Chlorophyllin powders.
*(cocos nucifera (coconut) water, angelica archangelica,arnica montana,calendula officinalis,matricaria recutita,sambucus nigra,zingiber officinalis,panax quinquefolium,lonicera japonica,humulus lupulus,equeisetum hyemale,juniperus communis,lavendula vera,melissa officinalis,urtica dioica,centella asiatica,menthe piperita,rosemarinus officinalis,salvia officinalis,hypericum perforatum,curcuma longa,hamamelis virginiana,archillea millefolium)

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Izberite ne

Stara modrost pravi: »Ne ugrizni v vabo.« To pomeni, da se ob priložnosti, ko bi se lahko razjezili ali prepustili stresu, odločimo drugače. Naj bo to vaša mantra. Ko se naslednjič zgodi nekaj, kar bi vas navadno razjezilo ali vam povečalo stres, se odločite, da se ne boste tako odzvali. Nasmehnite se, pustite da vas sovražna čustva minejo in stvar mimo uredite. Sčasoma se boste naučili neverjetnega zdravega samozadrževanja, tudi ob nenehnem pritisku.

To ne bo izboljšalo le vašega zdravja, temveč boste tudi samozavestnejši in boste uspešneje odpravljali resnične vzroke težav.

Odidite stran vsakič - in s tem mislimo vsakič - ko čutite, da se vam srčni utrip zvišuje zaradi stresa ali jeze, se opravičite in naredite, kar je potrebno, da se umirite. Globoko dihajte, mislite na pozitivne stvari, pojdite ven, popijte malo hladne vode, prisilite se v nasmešek in se opomnite, da obvladate situacijo. V situacijo se ponovno vrnite šele, ko veste, da jo lahko mimo in pozitivno rešite. To ne bo pomagalo le vašemu zdravju, temveč bo preprečilo, da bi se izzivalna situacija še poslabšala.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.