Paul Penders naravna hranilna nega za ustnice brez barve, 7 g

Ne vsebuje kemičnega parafina, umetnih barvil ali parfumov. Nahrani vaše ustnice z rastlinskimi voski, olji in vitamini. <br> Ne vsebuje kemičnega parafina, umetnih barvil ali parfumov. Nahrani vaše ustnice z rastlinskimi voski, olji in vitamini.
16293 16293

Ocene in mnenja

Opis

Izjemna moč vlaženja in zaščita pred škodljivimi UV žarki.

NAVODILO ZA UPORABO:

nanesite na ustnice, po potrebi večkrat dnevno za vlaženje in nežen brezbarven lesk.

SESTAVINE:

 Plant waxes & Oils, Cetyl Fatty Alcohol, LevensESENTIE (23 herbs pulverized), Ceramides, Pycnogenol, Vitamin E, Natural Colors - Iron Oxides, Carmine, Titanium Dioxide (Sunscreen)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Toda starejši morali biti bolj iskrivi zaradi modrosti, ki so jo pridobili v desetletjih spopadanja z izzivalnimi razmerami. »To jim omogoča, da črpajo iz svojega bogastva izkušenj in najdejo rešitve za trenutno stanje,« pojasnjuje dr. Davey. Če se soočate s finančnimi težavami, na primer, lahko pomislite na nekoč, ko se vam je to že zgodilo, in črpate moč iz dejstva, da če vam je uspelo takrat obvladati položaj, ga boste tudi zdaj.

Iskrivost pa postane resnično pomembna, ko se spopadamo s stresom. Če smo iskrivi, študije kažejo, da si hitreje opomoremo po stresu, zmanjšamo njegove škodljive posledice na telo in se hitreje okrepimo za naslednji izziv.

Raziskovalci so odkrili določene skupne lastnosti iskrivih ljudi. Koliko bi jih lahko pripisali sebi?
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja