Paul Penders naravni zeliščni losjon za telo s sivko, 200 mL

Čista eterična olja sivke vas pomirjajo in nudijo prijeten občutek mehkobe. Razvajajte svojo kožo s koncentriranimi zeliščnimi losjoni Paul Penders s 100% naravnimi zelišči. Čista eterična olja sivke vas pomirjajo in nudijo prijeten občutek mehkobe. Razvajajte svojo kožo s koncentriranimi zeliščnimi losjoni Paul Penders s 100% naravnimi zelišči.
16320 16320

Ocene in mnenja

Opis

vsebuje izredno vlažilno in antioksidantno kokosovo vodo:
* Vsebujejo naravne sestavine, ki mehčajo in vlažijo kožo, med drugim hladno stisnjena rastlinska olja.
*Čista eterična olja sivke vas pomirjajo in nudijo prijeten občutek mehkobe.
*Poživijo suho kožo in pomagajo odpravljati luščenje in lajšati sončne opekline.
*Razvajajte svojo kožo s koncentriranimi zeliščnimi losjoni Paul Penders s 100% naravnimi zelišči.

NAVODILO ZA UPORABO:

nanesite na kožo celega telesa.

SESTAVINE (INCI):

Organic LevensESSENTIE Gold™(cocos nucifera (coconut) water,angelica archangelica,arnica montana,calendula officinalis,matricaria recutita,sambucus nigra,zingiber officinalis,panax quinquefolium,lonicera japonica,humulus lupulus,equeisetum hyemale,juniperus communis,lavendula vera,melissa officinalis,urtica dioica,centella asiatica,menthe piperita,rosemarinus officinalis,salvia officinalis,hypericum perforatum,curcuma longa,hamamelis virginiana,archillea millefolium),carthamus tinctorius seed oil,prunus dulcis oil,cetearyl olivate(and) sorbitan olivate(natural emulsifiers from olive oil),sesamum indicum seed oil,orbignya oleifera seed oil,cocos nucifera oil, theobroma cacao seed butter,calendula officinalis flower extract,glycerin(vegetal),tocopherol acetate(vitamin E),retinyl palmitate,ananas comosus(bromolain) extract,carica papaya extract,lavender officinalis essential oil,rosemarinus officinalis essential oil,pelargonium graveolens essential oil,sorbic acid,ubiquiinone(coenzyme Q10) (moisturizer encapsulated in liposomes), phyto-tocotrienol (alpha, beta, gamma & delta tocopherols).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Depresija je zapletena bolezen. Povezava telesnih in duševnih stanj, ki jih je pogosto težko razločiti. »Distimija (ali depresija nizke stopnje) se kar zaleze vate. Je kot prehlad razpoloženja,« pravi dr. McGovernova. Pogosto so vzrok zunanji dejavniki in njihov vpliv na našo duševnost. Toda resnejša depresija je večinoma povezana s kemičnim neravnotežjem, ki ga povzročijo tako psihološki kot telesni dejavniki.

Dobra novica: če uspešno zdravimo depresijo, zmanjšamo njen vpliv na pričakovano življenjsko starost.

Kadar vas prizadene depresija, potrebujete strokovno pomoč. Vendar je veliko stvari, ki jih lahko sami naredite, da preprečite, da bi vas depresija prizadela, in kar najbolj zmanjšate njene vplive, če se to vendarle zgodi.

Izberite sosesko, v kateri se lahko sprehajate

Namesto da se naselite venolični, zaprti skupnosti, si izberite dom v varnem mestnem območju, v katerem se lahko sprehodite do restavracij, gledališč in trgovin. Študija 740 starejših ljudi, ki so živeli v velikem mestu, je ugotovila, da je življenje v »sprehajalnih« soseskah varovalo starejše moške pred depresijo bolje kot sprehajalcem manj prijazna območja. Pomembna ni bila le telesna dejavnost, temveč, kot so ugotovili raziskovalci, nekaj v soseski sami, verjetno občutek povezanosti, ki ga je dajala.

Lotite se joge

Depresija je v veliki meri povezana s pomanjkanjem določenih kemičnih snovi in hormonov dobrega počutja v možganih. Zanimivo je, da C'l-posnetki možganov ljudi, ki se ukvarjajo z jogo, kažejo skoraj za 30 odstotkov višjo raven pomembne z razpoloženjem povezane kemične snovi, imenovane gamaaminomaslena kislina (GABA), takoj po enourni vadbi joge.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov