Paul Penders naravni zeliščni prah za akne in ogcrce, 3 g

Pomaga izboljšati stanje kože in zmanjša manjše nepravilnosti. Aknasti koži zopet povrne ravnovesje. Pomaga izboljšati stanje kože in zmanjša manjše nepravilnosti. Aknasti koži zopet povrne ravnovesje.
541648 16318

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje izredno vlažilno in antioksidantno kokosovo vodo:

*Aknasti koži zopet povrne ravnovesje.
*Vedno ga imejte pri roki, da hitro odpravite akne, še preden se razvijejo.
*Zvečer nanesite malo izdelka na prizadeto kožo in pustite delovati do jutra.
*Pomaga izboljšati stanje kože in zmanjša manjše nepravilnosti.

NAVODILO ZA UPORABO:

zvečer nanesite na prizadeto kožo (samo na akne in ogrce) in pustite delovati do jutra.

SESTAVINE (INCI):

Pharmaceutical grade kaolin clay, Organic LevensESSENTIE Gold™ ™ (cocos nucifera (coconut) water, angelica archangelica,arnica montana,calendula officinalis,matricaria recutita,sambucus nigra,zingiber officinalis,panax quinquefolium,lonicera japonica,humulus lupulus,equeisetum hyemale,juniperus communis,lavendula vera,melissa officinalis,urtica dioica,centella asiatica,menthe piperita,rosemarinus officinalis,salvia officinalis,hypericum perforatum,curcuma longa,hamamelis virginiana,archillea millefolium),avena sativa kernel meal,ananas comosus (bromolain)extract,carica papaya extract,menthol,rosemarinus officinalis essential oil,polysorbate 80 (and) sulphur (natural plant sulphur).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Razvijte obrede z drugimi

Poznamo par, ki vedno prireja večerjo ob podelitvi oskarjev. Neki drugi proslavi prve spomladanske narcise tako, da odpre vrata svojega doma vsem. Tretji pa v svoji soseski prireja jesensko grabljenje listja ob kuhanem vinu in pečenem kostanju. Te dejavnosti pomagajo ohranjati vezi z ljudmi v vašem življenju. Omogočajo načrtovanje zabavnih trenutkov in zagotavljajo, da imate redne priložnosti za spoznavanje novih ljudi (svojim starim prijateljem povejte, naj pripeljejo še kakega novega prijatelja).

Obiščite dom za starejše Morda se sliši depresivno, vendar je to nekaj najboljšega,
kar lahko naredite zase in za stanovalce doma. Vprašajte osebje, naj vam priporoči nekoga,
ki nima veliko obiskovalcev ali pa jih sploh nima. Predstavite se tej osebi in začnite pogovor. Najpomembneje je, da prisluhnete. Povprašajte jo o njeni družini, nekdanjem poklicu in tako naprej. Če se ne boste ujeli z eno osebo, poskusite z drugo. Navezali boste stik in nekomu boste pomagali še bolj, kot pomagate sami sebi. To pa je tudi močna motivacija, da se ravnate po vseh drugih nasvetih v tej knjigi in poskrbite, da sami ostanete samostojni in telesno močni.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja