Paul Penders naravni zeliščni serum Aqualuna za svetlenje kožnih peg, 20 g

astlinska nega za kožo učinkovito posvetli starostne pege in uravnovesi ten kože  brez grobih kemičnih belil. Kamilica, zeleni čaj, ekstrakt fermentiranega riža in vitamin C delujejo sinergistično in posvetlijo na nežen in naraven način. astlinska nega za kožo učinkovito posvetli starostne pege in uravnovesi ten kože  brez grobih kemičnih belil. Kamilica, zeleni čaj, ekstrakt fermentiranega riža in vitamin C delujejo sinergistično in posvetlijo na nežen in naraven način.
16317 16317

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje izredno vlažilno in antioksidantno kokosovo vodo:

- vsebuje naravne vitamine in sestavine, ki ščitijo pred sončnimi žarki,
- rastlinska nega za kožo učinkovito posvetli starostne pege in uravnovesi ten kože  brez grobih kemičnih belil,
- kamilica, zeleni čaj, ekstrakt fermentiranega riža in vitamin C delujejo sinergistično in posvetlijo na nežen in naraven način.

NAVODILO ZA UPORABO:

nanesite na temne madeže na koži na suho očiščeno kožo in počakajte, da se vpije preden nanesete vlažilno kremo. Prvi rezultati so vidni po nekaj tednih.

SESTAVINE (INCI):

Organic LevensESSENTIE Gold™(cocos nucifera (coconut) water, angelica archangelica,arnica montana,calendula officinalis,matricaria recutita,sambucus nigra,zingiber officinalis,panax quinquefolium,lonicera japonica,humulus lupulus, equeisetum hyemale,juniperus communis,lavendula vera,melissa officinalis,urtica dioica,centella asiatica,menthe piperita,rosemarinus officinalis,salvia officinalis,hypericum perforatum,curcuma longa,hamamelis virginiana,archillea millefolium),aloe barbadensis extract,cetearyl olivate(and) sorbitan olivate(natural emulsifiers from olive oil),simmondsia chinensis seed oil,camellia sinensis leaf extract,rice fermentation extract,atricaria recutita flower extract,L.ascorbic acid(vitamin C),titanium dioxide,linun usitatissimun oil,ubiquiinone(coenzyme Q10) (moisturizer encapsulated in liposomes),triticum vulgare germ oil,xanthan gum,pycnogenol,citrus grandis seed extract, sorbic acid,ananas comosus(bromolain) extract,carica papaya extract,lavender officinalis essential oil,retinyl palmitate, phyto-tocotrienol(alpha, beta, gamma & delta tocopherols).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Zavežite se zvezam

Namesto neopredeljivega »enkrat se morava dobiti« vzemite svoj notes in vprašajte, kateri dan bi bil najustreznejši za srečanje. Kajti če odlašate na jutri, kar bi lahko storili danes ... no, saj veste, kaj se zgodi.

Osvežite svoje stike

Če bi radi dobili največ iz svojih odnosov, je kakovost boljša od količine. Da bi našli čas, da se usmerite na najboljše stike, presejte ljudi, ki vam jemljejo energijo in življenjsko radost (kot tista vaša prijateljica, ki nikoli ne neha tarnati nad svojim bolečim hrbtom, položnicami in 35-letnim sinom, ki še vedno živi pri njej doma). Ko vas bo naslednjič poklicala, se prijazno izgovorite. Po nekaj takih klicih, bo dojela sporočilo. Če ne, bodite prijazni, vendar iskreni: »Angela, mislim, da najin odnos ne deluje. Malo se moram umakniti. Upam, da razumeš.« Kratkoročna bolečina bo vredna dolgoročne koristi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja