Paul Penders naravno hranilno rdečilo za ustnice Javor, 7 g

Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil. Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil.
16303 16303

Ocene in mnenja

Opis

Naravna rdečila Paul Penders:

- ohranjajo vaše ustnice navlažene dolgo časa,
- obenem pa jih zaščitijo pred škodljivimi vplivi UV žarkov.

NAVODILO ZA UPORABO:

ustnice obrobite s svinčnikom za ustnice Paul Penders in nanesite rdečilo.

SESTAVINE:

 Plant waxes & oils, Cetyl fatty Alcohol, LevensESENTIE (23 herbs pulverized), Ceramides, Pycnogenol, Vitamin E, Natural Colors - Iron Oxides, Carmine, Titanium Dioxide (Sunscreen)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

 Vaša pričakovanja o staranju vplivajo tudi na to, kako se vaše telo odziva na stres. Pogled na staranje kot na pot, ki vodi le navzdol, povzroči, da se srce sunkovito odziva, ko ste pod stresom. Če pa imate staranje za zasluženo korist vlaganja v življenje, se vaše srce odzove na stres kot na manjšo oviro na poti.

Tudi naše predstave o staranju vplivajo na to, kako bomo živeli. Če ste prepričani, da se možgansko delovanje z leti poslabša, se morda ne boste hoteli učiti uporabljati računalnik in boste ob dragoceno orodje za učenje, povezovanje z drugimi in odkrivanje novih dejavnosti, kar vse so ključi dobrega staranja.

Vse to ustvarja začarani krog: če mislite, da staranje pomeni krhkost, in se vam zaradi tega prepričanja poslabšata zdravje ali spomin, to samo še okrepi zmotno prepričanje in povzroči še večje težave.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja