Paul Penders naravno hranilno rdečilo za ustnice Mahagoni, 7 g

Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil. Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil.
16299 16299

Ocene in mnenja

Opis

Naravna rdečila Paul Penders:
- ohranjajo vaše ustnice navlažene dolgo časa,
- obenem pa jih zaščitijo pred škodljivimi vplivi UV žarkov.

NAVODILO ZA UPORABO

ustnice obrobite najprej s svinčnikom za ustnice Paul Penders in nanesite rdečilo.

SESTAVINE:

Plant waxes & oils, Cetyl fatty Alcohol, LevensESENTIE (23 herbs pulverized), Ceramides, Pycnogenol, Vitamin E, Natural Colors - Iron Oxides, Carmine, Titanium Dioxide (Sunscreen)

Uporabljate jih lahko tudi kor rdečila za lica.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

V vsakem položaju prepoznajte eno pozitivno stvar

Ne priporočamo vam, da postanete človek, ki »iz limon dela limonado«. Toda naj je situacija še tako temna, lahko vedno najdemo nekaj pozitivnega. Nekemu paru je na božični večer pogorela hiša, samo dva dneva potem, ko sta se vselila vanjo, ko je mož hotel prižgati ogenj v kaminu. Izgubila sta vse, kar
sta privarčevala v 40 letih zakona. Toda še vedno sta imela drug drugega. In rekla sta, da je bil nov začetek po svoje zabaven.

Postavite si dnevne cilje

Vsak dan potrebujete občutek, da ste nekaj dosegli, da utrdite svojo vero vase. Ti cilji so lahko majhni, kot na primer, da vsako popoldne pokličete starejšo gospo, ki ne more iz stanovanja. Ali pa so postopni koraki do večjega dosežka, kot je višja stopnja izobrazbe ali gradnja verande.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja