Paul Penders naravno hranilno rdečilo za ustnice Palisander, 7 g

Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil. Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil.
16297 16297

Ocene in mnenja

Opis

Naravna rdečila Paul Penders ohranjajo vaše ustnice navlažene dolgo časa:

- zaščitijo jih tudi pred škodljivimi vplivi UV žarkov.

NAVODILO ZA UPORABO:

ustnice obrobite s svinčnikom za ustnice Paul Penders in nanesite rdečilo.

SESTAVINE:

Plant waxes & oils, Cetyl fatty Alcohol, LevensESENTIE (23 herbs pulverized), Ceramides, Pycnogenol, Vitamin E, Natural Colors - Iron Oxides, Carmine, Titanium Dioxide (Sunscreen)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Sposobnost videti situacije iz številnih zornih kotov, je izjemno priročna za gradnjo bolj iskrive osebnosti.

Sestavite seznam svojih močnih točk

To je lahko vse, od vaše sposobnosti sporazumevanja z drugimi ob vsakem času do vašega daru za peko. Tega ne delajte sami. Prosite ljudi, ki jih dobro poznate, naj vam pomagajo sestaviti seznam. Če boste poznali svoje pozitivne strani, se boste zavedli svojih vrlin. To je tako, kot bi polagali denar v banko iskrivosti. Ko je čas za izplačilo, boste vedeli, koliko morate porabiti.

Zapišite svoje blagoslove Sliši se pocukrana, toda prepoznavanje številnih stvari, za katere moramo biti hvaležni, je znamenje iskrivosti. Ničesar ne izpustite. Če ste blagoslovljeni, ker ste se preselili v hišo s spalnico v I. nadstropju in vam ni treba hoditi po stopnicah, dodajte to na seznam. Naredite več kopij seznama in dajte po enega v spalnico, kuhinjo in v predalček za rokavice v svojem avtomobilu. Ko vas bo prijelo, da objokujete svojo usodo, vzemite seznam in se opomnite, kako srečni ste v resnici.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja