Paul Penders naravno hranilno rdečilo za ustnice Peščenjak, 7 g

Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil. Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil.
16302 16302

Ocene in mnenja

Opis

Naravna rdečila Paul Penders ohranjajo vaše ustnice navlažene dolgo časa:

-zaščitijo vaše ustnice pred škodljivimi vplivi UV žarkov.

NAVODILO ZA UPORABO:

ustnice obrobite s svinčnikom za ustnice Paul Penders in nanesite rdečilo.

SESTAVINE:

 Plant waxes & oils, Cetyl fatty Alcohol, LevensESENTIE (23 herbs pulverized), Ceramides, Pycnogenol, Vitamin E, Natural Colors - Iron Oxides, Carmine, Titanium Dioxide (Sunscreen)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Študija, objavljena leta 2002, je ugotovila, da ljudje, ki negativno gledajo na staranje, živijo v povprečju 7,5 leta manj kot optimisti.

Tudi druge študije so odkrile številne povezave med dojemanjem staranja in splošnim zdravjem. Neka je tako odkrila, da so ljudje, ki so imeli pozitiven pogled na staranje, verjetneje ostali telesno aktivni, kar je ključni sestavni del dobrega staranja. Tisti pa, ki so o staranju razmišljali negativno, so se starali »neuspešno«, Druge študije so ugotovile, da pogled na staranje vpliva na spomin, voljo do življenja in splošno zadovoljstvo z življenjem.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja