Paul Penders naravno hranilno rdečilo za ustnice Potonika, 7 g

Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil. Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil.
16298 16298

Ocene in mnenja

Opis

Naravna rdečila Paul Penders:

- zaščitijo ustnice pred škodljivimi vplivi UV žarkov,
- ohranjajo vaše ustnice navlažene dolgo časa.

NAVODILO ZA UPORABO:

ustnice obrobite s svinčnikom za ustnice Paul Penders in nanesite rdečilo.

SESTAVINE:

 Plant waxes & oils, Cetyl fatty Alcohol, LevensESENTIE (23 herbs pulverized), Ceramides, Pycnogenol, Vitamin E, Natural Colors - Iron Oxides, Carmine, Titanium Dioxide (Sunscreen)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Ne vdajajte se paniki

Ko vas zadenejo težave, globoko zajemite sapo, pomislite o položaju in nato navedite pet stvari, ki jih lahko naredite, ne da bi vas bilo konec. Recite si: »Kmalu bo to za menoj in stvari bodo šle na boljše.«

Zastavite pravilna vprašanja

 Ljudje pogosto dovolijo, da razmere prevzamejo nadzor nad njimi, namesto da bi sami nadzorovali razmere. Velikokrat se to zgodi zato, ker se niso potrudili, da bi pridobili potrebne informacije. Ko se pojavijo težave, si zastavite vprašanja. Veliko vprašanj.

To vam omogoča dovolj informacij, da razvijete alternativne odgovore, med katerimi vam bo vsaj eden omogočil, da se spet postavite na noge.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja