Paul Penders naravno hranilno rdečilo za ustnice Temni mahagoni, 7 g

Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil. Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil.
16300 16300

Ocene in mnenja

Opis

Naravna rdečila Paul Penders ohranjajo vaše ustnice navlažene dolgo časa.

NAVODILO ZA UPORABO:

obrobite ustnice s svinčnikom za ustnice Paul Penders in nanesite rdečilo.

SESTAVINE:

Plant waxes & oils, Cetyl fatty Alcohol, LevensESENTIE (23 herbs pulverized), Ceramides, Pycnogenol, Vitamin E, Natural Colors - Iron Oxides, Carmine, Titanium Dioxide (Sunscreen)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Primerjajte se le s seboj

Samo zato, ker je Marija izgubila delo in je morala razglasiti stečaj, to ne pomeni, da se bo to zgodilo tudi vam. Samo zato, ker je vaš sosed letos zaslužil veliko več kot vi, to ne pomeni, da ste zguba. Marija in vaš sosed sta povsem drugačna od vas. Usmerite se na situacijo v okviru svojega življenja, ne življenja kogar koli okoli vas.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja