Paul Penders naravno hranilno rdečilo za ustnice Vrtnica, 7 g

Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil. Vsebuje mešanico 22 zelišč, rastlinskih voskov in olj, olje pšeničnih kalčkov, ceramide in vitamine. Ščiti, vlaži in krepi tudi najbolj občutljive ustnice, brez vsebnosti kemičnih barvil.
16304 16304

Ocene in mnenja

Opis

Naravna rdečila Paul Penders ohranjajo vaše ustnice navlažene dolgo časa.

NAVODILO ZA UPORABO:

ustnice obrobite s svinčnikom za ustnice Paul Penders in nanesite rdečilo.

SESTAVINE:

Organic LevensESSENTIE Gold™ (cocos nucifera (coconut) water,angelica archangelica,arnica montana,calendula officinalis,matricaria recutita,sambucus nigra,zingiber officinalis,panax quinquefolium,lonicera japonica,humulus lupulus,equeisetum hyemale,juniperus communis,lavendula vera,melissa officinalis,urtica dioica,centella asiatica,menthe piperita,rosemarinus officinalis,salvia officinalis,hypericum perforatum,curcuma longa,hamamelis virginiana,archillea millefolium)™ in ricinus communis seed oil; beeswax,carnauba wax,candelilla wax,ricinus communis seed oil,calendula officinalis flower oil,black iron oxides,titanium dioxide,red iron oxides,carmine,pycnogenol,tocopherol acetate(vitamin E),ceramide III(potent anti-aging encapsulated in liposomes).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Ste osamljeni? Ne »sami«, temveč osamljeni? Obstaja namreč razlika. Lahko ste, na primer, poročeni in so otroci še vedno doma, pa se kljub temu počutite osamljene. Osamljenost ne nastopi le, kadar je družbeno življenje manj dejavno, kot bi si želeli, temveč tudi, kadar ne dobimo želene stopnje intimnosti iz odnosov, ki jih imamo.

Osamljenost ni le stanje duha. Študije kažejo, da občutek osamljenosti znatno poveča tveganje
za bolezni srca in depresijo in da osamljeni ljudje dvakrat verjetneje zbolijo za Alzheimerjevo boleznijo kot tisti z močnejšimi družbenimi vezmi. V resnici je osamljenost enako nevama za vaše splošno zdravje kot debelost.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja