Paul Penders šampon in gel za tuširanje za moško nego, 125 mL

Paul Penders šampon in gel za tuširanje za moško nego je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen intenzivni a vendar blagi kozmetični negi modernega moškega. Paul Penders šampon in gel za tuširanje za moško nego je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen intenzivni a vendar blagi kozmetični negi modernega moškega.
16305 16305

Ocene in mnenja

Opis

Paul Penders šampon in gel za tuširanje za moško nego je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen intenzivni a vendar blagi kozmetični negi modernega moškega.

Izdelek spada v skupino izredno tolerantnih, celo veganskih izdelkov,narejenih iz povsem naravnih sestavin in izbranih zeliščnih komponent.

Izdelek je primeren za vsak tip moške kože oziroma lasišča, še posebej je primeren za občutljiv tip kože. Šampon gel je 2in1 izdelek, obogaten je z antioksidanti in naravnimi vitaminskimi snovmi.

Uporaba Paul Penders šampona

Nanesite na predhodno navlaženo kožo telesa, dobro spenite na površini kože ter izperite. Podobno delujte tudi, če izdelek uporabite kot šampon.

Sestavine šampona vedno dobro odstranite s površine las in lasišča.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Raziskovalci s harvardske Medicinske fakultete so odkrili en razlog za to: moški, ki so imeli dejavno družbeno življenje in tesne odnose z drugimi, so imeli nižjo raven C-reaktivnega proteina, markerja vnetja,ki je povezano z boleznimi srca in depresijo,in nižje ravni fibrinogena, proteina, povezanega z nastajanjem krvnih strdkov. Čim več je fibrinogena, tem višje je tveganje za srčni infarkt in možgansko kap.

Zdravstvene koristi družbene povezanosti so pomembne, najsi ste po naravi samotarski ali pa družabni. Edino, kar se lahko razlikuje, je količina stikov, ki so koristni za vas.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paul Penders Paul Penders
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov