PerioTabs tablete, 10 tablet
PerioTabs tablete, 10 tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

PerioTabs tablete, 10 tablet

Proizvajalec: Moja lekarna d.o.o.
Periotabs tablete so majhne tablete, ki se raztopijo v vodi in ustvarijo prijetno raztopino za ščetkanje dlesni, zob in zobnih vsadkov.
Cena: 22,54 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkazobna pasta, Medicinski pripomoček
Namenčisti zobje, ustna higiena

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Periotabs tablete so majhne tablete, ki se raztopijo v vodi in ustvarijo prijetno raztopino za ščetkanje dlesni, zob in zobnih vsadkov.

Prednosti tablet

  • preprosta uporaba
  • primerno tudi za zobne vsadke
  • varna formulacija

Delovanje Periotabs tablet

Umivanje zob je izredno pomembno vsakodnevno opravilo. Z njim namreč očistimo zobe in se tako izognemo mnogim težavam. S pomočjo inovativnih Periotabs tablet, pa se učinkovito borijo proti gingvitisu, parodontitisu in perimukozitisu.

V ustih namreč odstranijo biofilm, ki se pogosto kopiči na zobeh, zobnih vsadkih ter dlesnih. Formulacija tablet temelji na posebni formuli, ki učinkuje proti biofilmu in je posebno ustvarjena za uporabo v ustni votlini, tudi če je ta med bolj občutljivimi. Formula namreč ne vsebuje klorheksidina.

Tablete Periotabs so kljub svoji majhnosti izredno učinkovite. Ko se raztopijo v vodi tvorijo neverjetno delujočo raztopino, ki deluje na vaše dlesni, zobe ali zobne vsadke.

Periotabs tablete delujejo s trojnim učinkom. Pred ščetkanjem poskrbi, da se odpravi vsa kontaminacija z migroorganizmi na ščetinah vaše zobne ščetke. Drugo delovanje je kemijsko delovanje močne raztopine proti bioflimu. Tretji način pa je mehansko delovanje ščetke na dlesni, zobe in zobne vsadke. S temi tabletami boste pomagali zmanjšati krvavitev dlesni in pomagali preprečiti vnetje okoli vsadkov. Hkrati pa te tablete pomagajo zmanjšati otekanje dlesni pri ortodonciji.

Izdelek nima stranskih učinkov. Ne spremeni vašega okusa ter ne povzroči neprijetnega pekočega občutka.

Uporaba tablet

Eno tableto raztopite v vodi (15 mL). Počakajte, da se tableta popolnoma raztopi. Raztopino uporabite za ščetkanje zob, dlesni in zobnih vsadkov. Ščetko pomočite v raztopino. Nežno umijte zobe. Po uporabi raztopine ne uporabite zobne paste . Izperite usta in morebitno preostalo raztopino zavrzite.

Sestavine

Citric Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Lactose Monohydrate, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Potassium Monopersulfate, Sodium Carbonate, Peppermint Flavour, PVP.

Pomaga zmanjšati krvavenje dlesni (gingivitis), parodontalno bolezen in težave, povezane z zobnimi vsadki (peri-mukozitis in peri-implantitis). PerioTabs je novost v ustni higieni s patentirano sestavo NitrAdine. Tableto raztopimo v vodi. Sveže pripravljeno raztopino uporabimo za ščetkanje zob in dlesni 10 dni zapored, 3- do 4-krat letno. PerioTabs uporabimo: ob začetnih znakih gingivitisa (krvavenje dlesni) za preprečevanje težjih nepovratnih obolenj obzobnih tkiv, v primeru že diagnosticirane parodontalne bolezni in pri ljudeh z zobnimi vsadki, v povezavi s postopki luščenja in glajenja zobnih korenin in/ali odstranjevanja zobnega kamna, za temeljito čiščenje zob in dlesni ter preprečevanje gingivitisa pri uporabnikih nesnemnih ortodontskih aparatov.

Komplet vsebuje 10 tablet in posodico za pripravo raztopine.

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Zobna pasta - 5 pomembnih sestavin + kako izbrati pravo!!!

Zobno pasto pogosto izbiramo brez posebnih kriterijev. Verjetno ste se že velikokrat znašli pred odločitvijo, katero zobno pasto izbrati in kakšne so sploh razlike med njimi? preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Blooms Tri-magnezijev citrat, 60 kapsul

27,76 €

Blepha Cura grelna maska, 1 maska

8,37 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkazobna pasta, Medicinski pripomoček
Namenčisti zobje, ustna higiena

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.