x
Vse kategorije
Perskindol Active Classic gel, 100 mL
Perskindol Active Classic gel, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 2

Perskindol Active Classic gel, 100 mL

Proizvajalec: Vifor SA
Takojšen in prijeten občutek hlajenja zaradi mentola, sedaj na voljo brez konzervansa: paraben.
Cena: 10,98 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Ocene in mnenja

Maja*** | 7. 06. 2020 21:52
Gozdna pot 20a, 1370 Logatec
Bolečina v mišicah in sklepih je tudi pozna posledica poškodb. Najbrž vsi, ki imate take težave, dobro veste, kako uničujoča je bolečina, še zlast v kolenih, ki omejuje gibanje. Zaradi kroničnih težav jemljem antirevmatike in analgetike, včasih pa uporabim tudi kako mazilo. Zadnjič sem poskusila Perskindol in moram priznati, da mi je skupaj z masažo vsaj malo olajšal nevzdržno bolečino. Prepričana sem sicer, da je v večjo pomoč tekačem pri bolečih mišicah in kitah, vsak pa mora sam preveriti, ali bo pomagal tudi njemu.

Opis

Lajša bolečine v mišicah in sklepih. Deluje takoj!
Perskindol Active gel je naravno sredstvo za nego v predelu mišic in sklepov.
Perskindol Active gel je inovativen in pogosto uporaben gel primeren za regeneracijo in lajšanje težav nastalih pri športu. Uporabite ga predvsem na bazi sklepa, izdelek je primeren za vtiranje v predelu sklepnega hrustanca in ga lahko uporabljate vsakodnevno.
Dvojno delovanje: hlajenje / ogrevanje
Faza 1:
Perskindol Active zagotavlja ob nanosu takojšen in prijeten občutek hlajenja zaradi mentola, ki prodre v podkožje in stimulira receptroje za mraz.
Faza 2:
Začetni učinek hlajenja Perskindol-a Active se spremeni v ogrevanje, ki je posledica delovanja skrbno izbrane kombinacije eteričnih olj. Ta esencialna olja vplivajo na povišanje lokalne temperature in povečanje krvnega obtoka ter aktiviranje celičnega metabolizma na mestu nanosa in okoli njega. Dvojni učinek hlajenja / segrevanja povzroča opazno sproščanje in umirjanje.
Pred in po športni ali katerikoli drugi fizični aktivnosti!

Uporaba Perskindol Active gel

Perskindol Active lahko uporabljamo večkrat dnevno tako, da ga vtremo na željeno mesto (hrbet, roke, noge, vrat, komolci, kolena, ramena, zapestja, stopala).
V skladu s področjem uporabe in individualnimi željami se odločamo za Perskindol Active Fluid oziroma Perskindol Active Gel. Perskindol Active Fluid, ki je tudi del skupine izdelkov Perskindol je primeren predvsem pri uporabi na večjih površinah.
Priporočila za uporabo perskindol gela
Odrasli in otroci na šest let: odmerite manjšo količino proizvoda, nanesite manjšo količino na želeni predel in s pomočjo krožni gibi vmasirajte v površino kože
Otroci pod 6 let naj izdelka perskindol ne uporabljajo.
V kolikor izdelek zaide v sluznico, še posebej očesno, izdelek nemudoma izperite z večjo količino tople vode.
Kje uporabiti izdelek perskindol aktiv gel?
Izdelek uporabite predvsem na predelu hrbta, na predelu vratu in ramen roke in kjerkoli razen na predelih sluznic.

Opozorila ob uporabi Perskindol Active gela

Ni za obkladke.
Ne uporabljajte pri ranah ali pri poškodovani koži.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Preprečite stik z očmi.
Izdelek hranite pri soni temeratui in ga ne zpostalvjajte previsokim temperaturam.

Učinkovitost perskindol aktiv gela

Ta izdelek vsebuje številne ekstrakte visoko učinkovitih in regenerativnih učinkovin rastlin. Formulacija bazira predvsem na sledečih eteričnih oljih kot so: mentol, ekstrakt borovih iglic in ekstrakt sivke ki prijetno diši. Prav kvalitetna in negovalna eterična olja pripomorejo k regeneraciji vaše kože.
Perskindol po nanosu na površino kože ne pušča mastnega preostanka in je prijetno gladka; občutek po nanosu je fenomenalen.

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Bolečine v rami

Ali in kako lahko bolečine v ramenu preprečite?
Pri degenerativnih okvarah rame so najpogostejši vzrok okvare ponavljajoči se nefiziološki gibi doma in na delovnem mestu. Najpomembnejši ukrep je prilagoditev delovne površine, ki naj ne bo nad nivojem ramen. Dela s ponavljajočimi se gibi pod uporom nad nivojem ramen so pri bolnikih z bolečino v rami odsvetovana. Pri sedečih poklicih je pomembna višina sedeža. Pogosto je potrebno omejiti posamezne delovne operacije ali pa omogočiti bolniku krajše premore za relaksacijske vaje. Pomična bremena je bolje vleči kot potiskati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Lekadol 500 mg, 20 tablet

3,59 €

Bepanthen plus krema, 30 g

7,54 €

Perskindol Active Cool gel, 100 mL

10,98 €

Flexofytol, 60 mehkih kapsul

15,98 €
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.