Perskindol Active Classic gel, 100 mL

Takojšen in prijeten občutek hlajenja zaradi mentola, sedaj na voljo brez konzervansa: paraben. Takojšen in prijeten občutek hlajenja zaradi mentola, sedaj na voljo brez konzervansa: paraben.
562998 382

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Maja **** 7. 06. 2020 21:52
Bolečina v mišicah in sklepih je tudi pozna posledica poškodb. Najbrž vsi, ki imate take težave, dob... Preberi več
Nadja **** 25. 10. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Lajša bolečine v mišicah in sklepih. Deluje takoj!
 
Perskindol Active gel je naravno sredstvo za nego v predelu mišic in sklepov.
 
Perskindol Active gel je inovativen in pogosto uporaben gel primeren za regeneracijo in lajšanje težav nastalih pri športu. Uporabite ga predvsem na bazi sklepa, izdelek je primeren za vtiranje v predelu sklepnega hrustanca in ga lahko uporabljate vsakodnevno.
 
Dvojno delovanje: hlajenje / ogrevanje
 
Faza 1:
 
Perskindol Active zagotavlja ob nanosu takojšen in prijeten občutek hlajenja zaradi mentola, ki prodre v podkožje in stimulira receptroje za mraz.
 
Faza 2:
 
Začetni učinek hlajenja Perskindol-a Active se spremeni v ogrevanje, ki je posledica delovanja skrbno izbrane kombinacije eteričnih olj. Ta esencialna olja vplivajo na povišanje lokalne temperature in povečanje krvnega obtoka ter aktiviranje celičnega metabolizma na mestu nanosa in okoli njega. Dvojni učinek hlajenja / segrevanja povzroča opazno sproščanje in umirjanje. 
 
Pred in po športni ali katerikoli drugi fizični aktivnosti!

Uporaba Perskindol Active gel

Perskindol Active lahko uporabljamo večkrat dnevno tako, da ga vtremo na željeno mesto (hrbet, roke, noge, vrat, komolci, kolena, ramena, zapestja, stopala).
 
V skladu s področjem uporabe in individualnimi željami se odločamo za Perskindol Active Fluid oziroma Perskindol Active Gel. Perskindol Active Fluid, ki je tudi del skupine izdelkov Perskindol je primeren predvsem pri uporabi na večjih površinah.
 
Priporočila za uporabo perskindol gela
 
Odrasli in otroci na šest let: odmerite manjšo količino proizvoda, nanesite manjšo količino na želeni predel in s pomočjo krožni gibi vmasirajte v površino kože
 
Otroci pod 6 let naj izdelka perskindol ne uporabljajo. 
 
V kolikor izdelek zaide v sluznico, še posebej očesno, izdelek nemudoma izperite z večjo količino tople vode.
 
Kje uporabiti izdelek perskindol aktiv gel?
Izdelek uporabite predvsem na predelu hrbta, na predelu vratu in ramen roke in kjerkoli razen na predelih sluznic.

Opozorila ob uporabi Perskindol Active gela

Ni za obkladke.
Ne uporabljajte pri ranah ali pri poškodovani koži.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Preprečite stik z očmi.
 
Izdelek hranite pri soni temeratui in ga ne zpostalvjajte previsokim temperaturam.

Učinkovitost perskindol aktiv gela

Ta izdelek vsebuje številne ekstrakte visoko učinkovitih in regenerativnih učinkovin rastlin. Formulacija bazira predvsem na sledečih eteričnih oljih kot so: mentol, ekstrakt borovih iglic in ekstrakt sivke ki prijetno diši. Prav kvalitetna in negovalna eterična olja pripomorejo k regeneraciji vaše kože.
 
Perskindol po nanosu na površino kože ne pušča mastnega preostanka in je prijetno gladka; občutek po nanosu je fenomenalen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v rami

Ali in kako lahko bolečine v ramenu preprečite?
Pri degenerativnih okvarah rame so najpogostejši vzrok okvare ponavljajoči se nefiziološki gibi doma in na delovnem mestu. Najpomembnejši ukrep je prilagoditev delovne površine, ki naj ne bo nad nivojem ramen. Dela s ponavljajočimi se gibi pod uporom nad nivojem ramen so pri bolnikih z bolečino v rami odsvetovana. Pri sedečih poklicih je pomembna višina sedeža. Pogosto je potrebno omejiti posamezne delovne operacije ali pa omogočiti bolniku krajše premore za relaksacijske vaje. Pomična bremena je bolje vleči kot potiskati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vifor SA Vifor SA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov