Perspirex roll on, 20 mL

Za hitro in učinkovito zmanjšanje potenja. Za hitro in učinkovito zmanjšanje potenja.
280348 2668

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 10
Ocena izdelka:
Nada **** 24. 01. 2020 19:07
Trenutno sem začela uporabljati drugače lahko povem, da deluje. Preberi več
Alen **** 11. 11. 2019 07:22
Preizkušeno je bilo VSE, kar se je znašlo na trgu glede neprijetnih vonjav in to je EDINA zadeva, ki... Preberi več
Alen **** 18. 01. 2016 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

potenje je naravna in nujna funkcija telesa za uravnavanje telesne temperature in izločanje odpadnih snovi. Lahko pa postane problem, ki nas spravlja v zadrego. Aktivne snovi v PerspireXu nudijo rešitev z začasno začepitvijo znojnih žlez in tako eliminirajo čezmerno potenje in neprijeten vonj.

Navodilo

Pomembno je, da za maksimalen učinek pazljivo upoštevamo navodilo.
PerspireX lotion nanesemo zvečer pred spanjem, ker so ponoči znojnice manj aktivne. Pazduhe morajo biti pred nanosom popolnoma čista in suha (če niso, jih posušimo s sušilcem). Eventuelne ranice ali odrgnine zaščitimo z vodoodpornim obližem. PerspireXa ne uporabljamo 48 ur po depilaciji, britju ali voskanju pazduh.Nanesemo lotion na problematične dele in pustimo, da se posuši na zraku (držimo roke kvišku).
Naslednje jutro speremo z vodo in milom. Po nanosu PerspireXa ne uporabljamo drugih antiperspirantov, ker se lahko pojavi preobčutljivost.

Opozorilo

PerspireXa ne nanašamo na mokro, poškodovano ali nadraženo kožo!

če koža ob nanosu ni popolnoma suha, se lahko pojavi rahlo srbenje ali pečenje. V redkih primerih lahko PerspireX kot podobna sredstva povzroči draženje ali alergijsko reakcijo; v takem primeru uporabo prekinemo.

Pogostnost nanosa

na začetku vsak večer (običajno 2-3dni), dokler ni dosežen želen učinek, nato 2-3krat tedensko za vzdrževanje kontrole nad potenjem. Pri zelo občutljivi koži ga v začetku nanašamo vsak drugi dan.
Izogibamo se stiku z nakitom ali kovinami. PerspireX lahko v noči aplikacije razbarva nekatere tkanine.

Ne uporabljamo ga pri otrocih.

Sestavine Perspirex roll ona

- denaturiran alkohol
- aluminijev laktat
- ciklopenta siloksan
- aluminijev klorid
- cetil palmitat
- gliceril stearat
- hidrogeniran mikrokristaliničen vosek
- hidrogenirano ricinusovo olje

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

žENSKA

Vpliv medicine

Od kod pravzaprav izvira negativna predstava o menopavzi, ki jo goji tako veliko moških in žensk? Za razlago se je treba ozreti nekaj desetletij nazaj, in sicer v zgodovino medicine. Na začetku 20. stoletja se je uveljavil pogled, da naj bi ženske po nastopu menopavze ob izgubi plodnosti izgubile tudi svojo ženskost; brez nadaljnje biološke vrednosti naj ne bi bile več celovite, temveč naj bi razpadle v le še delne ženske. To podobo je posebej drastično izoblikoval vpliven ginekolog Robert Wilson iz New Yorka v 60. letih, ki je obravnaval »bitje s pomanjkljivostmi«, torej po njegovih besedah starejšo žensko. V svojih - kot se je pozneje izkazalo, s strani proizvajalca hormonskih nadomestkov Wyetha Ayersta - sponzoriranih člankih je hvalil prednosti estrogenske oskrbe od zibelke do groba ter s tem postavil temeljni kamen za hormonsko nadomestno terapija. Od takrat naprej so vse motnje razpoloženja pri starejših ženskah razlagali s primanjkljajem hormonov. Normalne pojave staranja so predefinirali v bolezenske: izmišljena je bila nova bolezen. Takšnemu razmišljanju se je pridružila tudi Svetovna zdravstvena organizacija, ki je leta 1981 menopavzo označila kot »bolezen pomanjkanja estrogena« in s tem odprla prosto pot za enega največjih poskusov na ljudeh v zgodovini medicine. Od takrat naprej so namreč ženskam z blagoslovom od zgoraj dodajali hormone kot nadomestilo za primanjkljaj - pogosto za čas več desetletij.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Riemann & Co. Riemann & Co.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede