Pet EnteroFormula za pse in mačke, 50 g

Pet EnteroFormula za pse in mačke je veterinarski izdelek, ki predstavlja inovativno podporo morebitnim prebavnim težavam in težavam v tankem in debelem črevesu. Pet EnteroFormula za pse in mačke je veterinarski izdelek, ki predstavlja inovativno podporo morebitnim prebavnim težavam in težavam v tankem in debelem črevesu.
916170 16121

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Pet EnteroFormula za pse in mačke je veterinarski izdelek, ki predstavlja inovativno podporo morebitnim prebavnim težavam in težavam v tankem in debelem črevesu.

Sestavine paste Pet EnteroFormula 

Baobab - je inovativen izvleček, ki je namenjen dodajanju pomembnega vitamina in sicer vodotoplnega vitamina C ali kemijsko askorbinske kisline. Izdelek deluje močno antioksidativno in spada v skupino vitaminov, ki jih je potrebno redno in vsakodnevno nadomeščati. Baobab je poleg vitamina C obogaten tudi z fitosteroli, molekulami triterpenov in steroli. Baobab sadna pulpa omogoča tudi fizično izboljšanje črevesne flora in eubioze, zaradi prisotnosti taninskih snovi pa celo hitro olajša morebitno diarejo.

Noni - spada v skupino sadežev iz tropskega gozda. Njegove sestavine delujejo stimulativno, regenerirajo imunski sistem ter delujejo vzpodbudno na splošno doboro počutje.

Inulin - spada v skupino prebiotikov ali z drugimi besedami hrane za bakterije. Inulin se v prebavnem tratu ne prebavi, na voljo je proti koncu prebavnega trakta, kjer je na voljo bakterijskim kulturam, ki inulin lahko tudi prebavijo. Izdelek dodajajte še posebej takrat, ko je potrebno izboljšati sestavo črevesne flore (to je težava predvsem takrat, ko ena izmed bakterij prevlada in povzroča številne težave).

Odmerjanje Pet EnteroFormula za pse in mačke

Pasta lahko vaš hišni ljubljenec zaužijo povsem samostojno ali pa pasto vnesete s pomočjo prehrane psa ali muce.

Vsebnik paste je formuliran tako, da 1 centimeter paste pomeni 1 gram paste, zato je posledično odmerjanje tega izdelka sila enostavno.

Psi in mačke do 5 kg telesne teže: odmerite po 1 g paste 1-2 krat na dan

Psi in mačke od 5 do 10 kg telesne teže: odmerite po 2 g 1-2 krat na dan

Psi od 10 do 20 kg telesne teže: odmerite po 3 g paste 1-2 krat na dan

Psi od 20 do 30 kg telesne teže: odmerite po 4 g paste 1-2 krat na dan

Psi nad 30 kg telesne teže: odmerite po 5 g paste 1-2 krat na dan.

Izdelek Pet EnteroFormula za pse in mačke je odlična podpora vsem težavam, ki jih ima vaš pes ali maček z prebavo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guna Guna
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov