Pet FlamFormula pasta za pse in mačke, 50 g

Pet FlamFormula za pse in mačke je veterinarski izdelek, ki predstavlja inovativno podporo ob morebitnem kroničnem vnetju. Pet FlamFormula za pse in mačke je veterinarski izdelek, ki predstavlja inovativno podporo ob morebitnem kroničnem vnetju.
15813 15813

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Pet FlamFormula za pse in mačke je veterinarski izdelek, ki predstavlja inovativno podporo ob morebitnem kroničnem vnetju.

Kadar vašega psa ali mačka teži kronično ali dlje trajajoče akutno vnetje je nujno pomoč vašemu hišnemu ljubljencu. Uporabite izdelek Pet FlamFormula pasta za pse in mačke.

Sestavine paste Pet FlamFormula

Propolis - deluje regenerativno na površino nanešenih predelov kože, sluznic ipd. Propolis je mešanica smol, ki obloži sluznice, površino kože in jo zaščiti pred izhlapevanjem vode, vplivi iz okolja ipd.. Propolis je obogaten s smolami, cvetnim prahom, eteričnimi olji, vitamini B skupine, vitamina C in E.

Bela vrba - vsebuje pomembne ekstrakte, med drugim celo salicilno kislino (to je snov, ki se uporablja v nekaterih humanih zdravilih).

Močvirski oslad - deluje podobno kot bela vrba.

Odmerjanje Pet FlamFormula za pse in mačke

Pasta lahko vaš hišni ljubljenec zaužijo povsem samostojno ali pa pasto vnesete s pomočjo prehrane psa ali muce.

Vsebnik paste je formuliran tako, da 1 centimeter paste pomeni 1 gram paste, zato je posledično odmerjanje tega izdelka sila enostavno.

Psi in mačke do 5 kg telesne teže: odmerite po 1 g paste 1-2 krat na dan

Psi in mačke od 5 do 10 kg telesne teže: odmerite po 2 g 1-2 krat na dan

Psi od 10 do 20 kg telesne teže: odmerite po 3 g paste 1-2 krat na dan

Psi od 20 do 30 kg telesne teže: odmerite po 4 g paste 1-2 krat na dan

Psi nad 30 kg telesne teže: odmerite po 5 g paste 1-2 krat na dan.

Izdelek Pet FlamFormula za pse in mačke je odlična podpora vsem težavam z vnetji, ki so posledica nastanka neželjenih procesov v organizmu psa in mačke in povzročajo hitrejši proces staranja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

3. polje - PREVERJANJE ODNOSOV: Koliko si pri učnih predmetih izvedel o lastni osebnosti? Kakšni so odnosi med profesorji in dijaki? Kako se sporazumevate? Je dovoljeno povratno sporočanje? Koliko se učiš? Kolikšen je obseg tvojega znanja? Dela vsak udeleženec sam, a se pri oblikovanju odgovorov posvetuje z drugimi.

4. polje - VIZIJA ŠOLE: Kaj bi glede učne snovi spremenil ali dodal? Kaj pričakuješ od šole poleg znanja? Kakšne so tvoje poklicne želje? Koliko bereš? Kaj bereš? Kaj pa medmrežje? Dela vsak sam in na koncu poroča o predlogih brez posvetovanja z drugimi.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guna Guna
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja