PetCalm polnilo za električni difuzor, 45 mL

PetCalm polnilo električni difuzor, ki se uporablja predvsem za pse, mačke, ptice in male živali je izdelek, ki omogoča difuzijo eteričnih olj baldrijana, vetiverja, bazilike in melisinega olja v atmosfero in prostor bivalnega prostora psov, mačk in drugih malih živali. PetCalm polnilo električni difuzor, ki se uporablja predvsem za pse, mačke, ptice in male živali je izdelek, ki omogoča difuzijo eteričnih olj baldrijana, vetiverja, bazilike in melisinega olja v atmosfero in prostor bivalnega prostora psov, mačk in drugih malih živali.
17992 17992

Ocene in mnenja

Opis

PetCalm polnilo električni difuzor, ki se uporablja predvsem za pse, mačke, ptice in male živali je izdelek, ki omogoča difuzijo eteričnih olj baldrijana, vetiverja, bazilike in melisinega olja v atmosfero in prostor bivalnega prostora psov, mačk in drugih malih živali.

Polnilo za difuzor PetCalm naj se uporablja zgolj z difuzorjem PetCalm. Izdelka ne uporabljajte z drugimi difuzorji. 

Difuzor vsebuje esenco vetiverja, žajblja, baldrijana, bazilike in prijetno esenca melise. Eterična olja prijetno dišijo in oddajajo prijetne vonjave

Kombinacija različnih esenc deluje na živali pomirjajoče in sicer predvsem pred splošno stresnimi situacijami, morebitno napetostjo in tesnobo v primeru morbitnih neviht, hrupnih dogodkov in podobno.

 Izdelek shranjujte ločeno, nedosegljivo za otroke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

Vse anemije imajo podobne simptome:

• utrujenost ali omotičnost,

• bledico,

• zadihanost, ki se pojavi že ob majhnih naporih,

• palpitacije.

Hude in dolgotrajne anemije lahko zaradi dodatne obremenitve srca ob slabši preskrbljenosti tkiv s kisikom vodijo tudi v razvoj kroničnega srčnega popuščanja.

PREISKAVE imajo dva cilja.

1. Opredelitev vrste anemije.

2. Opredelitev vzroka anemije.

Marsikaj razkrijejo je osnovne krvne preiskave, včasih pa so potrebne zahtevnejše preiskave, kot je npr. biopsija kostnega mozga.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VetPlanet VetPlanet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov