Petit & Jolie krema za ritko, 75 mL
Petit & Jolie krema za ritko, 75 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Petit & Jolie krema za ritko, 75 mL

Proizvajalec: Petit&Jolie
Petit & Jolie krema za ritko je inovativen ter otroški koži zelo prijazen kozmetičen izdelek.
Cena: 9,31 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakrema

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Petit & Jolie krema za ritko je inovativen ter otroški koži zelo prijazen kozmetičen izdelek. Krema, ki je v svojem bistvu namenjena negi kože otrok je primerna za nego občutljivih predelov ritke, saj uspešno preprečuje morebitno rdečico ter jo pomirja.

Kozmetična krema Petit & Jolie je kakor nalašč za negovanje rdečične ter razdražene kože.

Uporaba Petit & Jolie kreme

Petit & Jolie kremo za ritko nanesite na predhodno temeljito očiščeno kožo. To je najbolje narediti v času ob zamenjavi plenice.

Krema ni nujno, da se v eloti vpije v površino kože ritke.

Sestavine Petit & Jolie kreme

Petit & Jolie krema za ritko je formulirana iz povsem naravno dostopnih sestavin in sicer jo plemeniti čebelji vosek ter vrhunska rastlinska olja, ki so ekološko certificirana ter delujejo učinkovito negovalno.
Krema Petit & Jolie naredi ob nanosu na predele ritke tanek zaščitni sloj, ki kožo zaščiti pred morebitnimi izločki ter kožo zaščiti pred nadalnjo iritacijo. Na ta način je psanec otroka brez motenj, ker pa krema vsebuje tudi cink le-ta pomirja ter umiri morebitno razdraženost.
Izpuščaji tzaradi pleničk ter otroških izločkov so le še preteklost.

Krema ima certifikat BDIH za naravno kozmetiko in ni bila testirana na živalih.

Petit&Jolie krema je kozmetični proizvod z visokoimi kozmetičnimi standardi, podjetje, ki jih izdeluje pa deluje v smislu visokih moralnih vrednot. Petit&Jolie otroška kozmetika ne vsebuje sintetičnih nevarnih komponent, parabenov, sintetičnih olj ipd nevarnih kemikalij. Naredila jo je zaskrbljena mamica za druge mamice.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pomemben vidik govorice telesa pri šolarju je njegova sposobnost, da hitro zgrabi (ujame) in zadrži nekaj zase, kar kaže na kaptativni in retrentivni refleks rok, ki je določen dedno, a je z vzgojnim posredovanjem lahko močno spremenjen. Pretirano skrbni starši namreč »jemljejo otroku iz rok« možnost, da se nauči vzeti zase tisto, kar potrebuje, in drugim dati tisto, za kar ga prosijo. Preveč so mu nenehno na uslugo in si ne more pridobiti ustreznih izkušenj v odnosu do okolja. Podobno grešijo prestrogi starši, ki otroku omejujejo ustvarjalno svobodo in mu ne dopuščajo poseganja v okolje. V obeh primerih ostaja šolar »brez rok« in ni sposoben zase uveljaviti načela daj in vzemi. Ni npr. sposoben zase jemati znanja in drugim dajati pridobljene izkušnje. Dajanje in jemanje je nenehno dogajanje, ki v zdravih okoliščinah poteka v obe smeri; kadar teče le v eni smeri, pomeni zastoj.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakrema

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.