Petit & Jolie olje za kopanje, 200 mL

<strong>Petit &amp; Jolie olje za kopanje nežno čistilno olje, ki je namenjeno negovanju ter razvajanju nežne otroške kože. <br></strong> Petit & Jolie olje za kopanje nežno čistilno olje, ki je namenjeno negovanju ter razvajanju nežne otroške kože.
8777 8777

Ocene in mnenja

Opis

Petit & Jolie olje za kopanje nežno čistilno olje, ki je namenjeno negovanju ter razvajanju nežne otroške kože.

Petit & Jolie olje za kopanje nežno očisti ter neguje otroško kožo, ne vsebuje parabenov ter drugih konzervansov ter poseduje certifikat, ki nakazuje kvaliteto izdelka.

Petit & Jolie olje za kopanje je formulirano z dvema pomembnima sestavinama in sicer z rastlinskim glicerinom, ki skrbi za intenzivno hidratacijo kože vašega nadobudneža ter certificiranim sončničnim oljem. Kozmetični izdelek naj se uporalbja predvsem na tistih predelih kože, ki so pretirano suhi in izkazujejo znake atopije in drugih dermalnih težav.

Petit & Jolie olje za kopanje ne vsebuje

- parabenov ter konzervansov
- triklozana
- natrijevega benzoata
- umetnih barvil
- umetnih aromatičnih spojin
- petrokemičnih sredstev

Koža je po razvajanju in kopanju raznežena ter intenzivno pomirjena. Kozmetični izdelek tako vsebuje ekstrakt rožmarina, ki prijetno odišavi kožo ter jo navda z mehkobo ter voljnostjo.

Petit & Jolie olje za kopanje - uporaba

Olje dodajte v pripravljeno in toplo kopel. Intenziteta je odvisna od količine dodanega sredstva. Olje v kopalni kadi temeljito premešajte.

Olje Petit & Jolie ima certifikat BDIH za naravno kozmetiko in ni bila testirana na živalih.

Petit&Jolie olje je kozmetični proizvod z visokoimi kozmetičnimi standardi, podjetje, ki jih izdeluje pa deluje v smislu visokih moralnih vrednot.

Petit&Jolie otroška kozmetika ne vsebuje sintetičnih nevarnih komponent, parabenov, sintetičnih olj ipd nevarnih kemikalij. Naredila jo je zaskrbljena mamica za druge mamice.


Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročina pri otroku

Vročina pomeni povišanje telesne temperature nad 37°C (oz. 37,8 °C če jo merimo pod jezikom). Vročina je zaščitni odgovor organizma na okužbo ali poškodbo. Je zanesljiv in občutljiv znak bolezni, ki je pri otroku pogost pojav. To izvira predvsem iz dejstva, da je otrok slabše odporen proti bolezenskim povzročiteljem. Starši z otrokom obiščejo zdravnika vsaj od 5- do 7 -krat letno, tako da vročina predstavlja najpogostejši vzrok za obisk pri otroškem zdravniku.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Petit&Jolie Petit&Jolie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja