Petit & Jolie šampon za telo in lase, 200 mL

<strong>Petit &amp; Jolie šampon za telo in lase je po naravi izredno nežen do kože vašega dojenčka. Koža je po tretmaju nežno očiščena ter regenerirana, lasje prav tako. </strong> Petit & Jolie šampon za telo in lase je po naravi izredno nežen do kože vašega dojenčka. Koža je po tretmaju nežno očiščena ter regenerirana, lasje prav tako.
8769 8769

Ocene in mnenja

Opis

Petit & Jolie šampon za telo in lase je po naravi izredno nežen do kože vašega dojenčka. Koža je po tretmaju nežno očiščena ter regenerirana, lasje prav tako.

Petit & Jolie šampon je primeren za negovanje celo za dojenčke, saj je tako nežen in tolerantnen do najbolj občutljivih tipov kože, kot je dojenčkova koža.

Petit & Jolie šampon vsebuje številne komponente, med drugim tudi zmes saponinov, vlažilni naravni glicerol, sol janeževe kisline, prijetna eterična olja, natrijev levulinat, ki deluje rahlo regenerativno ter esterificiran ester ter natrijeva sol janeževe kisline.

Petit & Jolie šampon za telo in lase ne vsebuje

- parabenov ter konzervansov
- triklozana
- natrijevega benzoata
- umetnih barvil
- umetnih aromatičnih spojin
- petrokemičnih sredstev

Koža in lasišče sta po razvajanju in kopanju raznežena ter intenzivno pomirjena. Kozmetični izdelek tako prijetno odišavi kožo ter jo navda z mehkobo ter voljnostjo.

Petit & Jolie šampon za telo in lase - uporaba

Petit & Jolie šampon za telo in lase uporabite v času prhanja ter razvajanja in sproščanja vašega telesa pod prho. Na površino dlani nanesite ustrezno količino kozmetičnega izdelka. Pomagate si lahko tudi s kozmetično krpico, s katero nanesete šampon za negovanje telesa.

Koža naj bo ob nanosu šampona vlažna, saj se tako kozmetičen izdelek dobro speni ter opravlja svojo čistilno funkcijo.

Šampon Petit & Jolie ima certifikat BDIH za naravno kozmetiko in ni bila testirana na živalih.

Petit&Jolie šampon je kozmetični proizvod z visokimi kozmetičnimi standardi, podjetje, ki jih izdeluje pa deluje v smislu visokih moralnih vrednot.

Petit&Jolie otroška kozmetika ne vsebuje sintetičnih nevarnih komponent, parabenov, sintetičnih olj ipd nevarnih kemikalij. Naredila jo je zaskrbljena mamica za druge mamice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Astma

Kako poteka zdravljenje?
S pravilnim zdravljenjem in redno uporabo zdravil je mogoče pri večini bolnikov doseči (skoraj) popolno stabilizacijo astme: to je občutno zmanjšanje simptomov, pogostost poslabšan], mogoče pa je tudi ustaviti napredovanje bolezni. Z nobenim znanim zdravilom astme ne pozdravimo dokončno, ampak je ponavadi potrebno dolgoletno, tudi vseživljenjsko zdravljenje.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Petit&Jolie Petit&Jolie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja