PetitPhyto otroški šampon 2 v 1, 400 mL

Namenjen otrokom starejšim od 3 let. Namenjen otrokom starejšim od 3 let.
8708 8708

Ocene in mnenja

Opis

PETITPhyto otroški šampon 2 v 1, je namenjen otrokom starejšim od 3 let, glede na to, da jim, zaradi slabše aktivnosti lojnih žlez v tem življenjskem obdobju, ne ustrezajo niti izdelki za dojenčke, niti za odrasle. Iz praktičnih razlogov, je PETITPhyto namenjen umivanju las in telesa.

Odlikuje ga nežen vonj in blaga, 100% naravna rastlinska formula, ki ne draži oči. Vsebuje olje kokosa ter aktivne sestavine za umiritev in osvežitev lasišča in nego las. Da bi bili otroški lasje popolnoma zaščiteni, ta izdelek ne vsebuje barvil, parabenov, sulfatov ali silikonocv. PETITPhyto otroški šampon 2 v 1 nežno deluje na občutljivo otroško kožo in lase, kopanje pa postane prijetnejše, tako otrokom kot tudi staršem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pravimo, da je prehrana ogledalo duše. Današnji način prehranjevanja to staro pravilo le potrjuje. Evropejci smo čedalje globlje pogreznjeni v kronični stres, kot rešitev iz zagate pa iščemo nove možnosti prehranjevanja. Obsede ni smo s kuharskimi priročniki in recepti, ki pa žal ostajajo na knjižnih policah in jih ni začutiti v loncih in na krožnikih. Hamburgerji in druga hitra hrana so dokaz kronično stresnega življenja, katerega posledice so debelost, anoreksija ali bulimija. Pred 5000 leti je neznanec vklesal v egiptovsko piramido to misel:

Človek živi od četrtine tistega, kar poje.

Od ostalih treh četrtin živi njegov zdravnik.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja