PetitPhyto sprej za lažje razčesanje las, 150 mL

Sprej za lažje razčesanje, ki je popolnoma prilagojen nežnim otroškim lasem. Sprej za lažje razčesanje, ki je popolnoma prilagojen nežnim otroškim lasem.

Ocene in mnenja

Opis

PETITPhyto otroški šampon 2 v 1, je namenjen otrokom starejšim od 3 let, glede na to, da jim, zaradi slabše aktivnosti lojnih žlez v tem življenjskem obdobju, ne ustrezajo niti izdelki za dojenčke, niti za odrasle. Iz praktičnih razlogov, je PETITPhyto namenjen umivanju las in telesa.

Odlikuje ga nežen vonj in blaga, 100% naravna rastlinska formula, ki ne draži oči. Vsebuje olje kokosa ter aktivne sestavine za umiritev in osvežitev lasišča in nego las. Da bi bili otroški lasje popolnoma zaščiteni, ta izdelek ne vsebuje barvil, parabenov, sulfatov ali silikonocv. PETITPhyto otroški šampon 2 v 1 nežno deluje na občutljivo otroško kožo in lase, kopanje pa postane prijetnejše, tako otrokom kot tudi staršem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Izgleda, da tako kot pred 5000 leti tudi danes še ne znamo kulturno ravnati s hrano, ko je imamo v izobilju. Še vedno se starši ukvarjajo s tem, kako šolarju napolniti želodec, ne pa z razmišljanjern, kako in kaj jesti. Šolar naj je le toliko, da ni več lačen, in ne toliko, da bo sit. Mali otrok to še zmore, a ga starši silijo, da poje več, kot potrebuje, pa tudi tisto, česar ne potrebuje. Potrebuje pa vodo (ne gaziranih sladkih sokov), sveže sadje (ne sadnih bonbonov), polnozrnat kruh (ne keksov), rastlinska olja (ne svinjske masti) itd. Obilni in mastni obroki upočasnijo mišljenje, saj ima telo veliko dela z njihovo predelavo - s polnim želodcem je težko razmišljati.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja