Petrasch Anthozym krepilni alkoholni tonik, 500 mL

<p>Vitamin C krepi imunski sistem.</p>

Vitamin C krepi imunski sistem.

350788 15895

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 19. 06. 2016 02:00
Komentar stranke: S tem  artiklom sem  zelo zadovoljna. Uporabljam ga že več let... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Krepilni tonik z koncentratom rdeče pese, mlečne kisline, vitamina C, železa, kalija, kalcija, magnezija. Namenjen je občutljivim ljudem, pri stresu, pri okrevanju po operacijah, težkih boleznih v vseh starostnih obdobjih, saj vsebuje vitamin C ki skrbi za imunski sistem.

Priporoča se

1-3 x 0,3 dcl dnevno.
0,3 dcl tonika enakovredno nadomesti 3 dcl sveže stisnjenega soka rdeče pese.

Izdelek vsebuje alkohol!

Brez glutena,  brez laktoze,  brez maščob,  brez sestavin živalskega izvora!  
Primeren za diabetike, ki naj upoštevajo, da  1 merica = 30 ml odgovarja 0,4KE!
Uporaba v vseh starostnih obdobjih za zdrave, obolele, občutljive,  v času večjih obremenitev kot stres, športni napori, okrevanje po bolezni

Petrasch Anthozym krepilni alkoholni tonik - prehransko dopolnilo z izjemno učinkovito sestavo iz ekstrakta rdeče pese 25%, L(+)mlečne kisline, železovega  laktata, vitamina C in mineralnih  soli kalija, kalcija, magnezija, črnega ribeza in dodatka muškatnega vina.

Prednost Anthozym Petrasch tonika s primerljivimi izdelki, ki vsebujejo rdečo peso, minerale in vitamine je v dodani L(+)desnosučni mlečni kislini.

Rdeča pesa vsebuje vitamine, minerale, elemente v sledeh in različne aminokisline, betacyane in betalaine. Železo je pomembno za tvorbo hemoglobina in mioglobina. Ima pomembno vlogo priprenosu kisika v tkiva in pri delovanju imunskega sistema. Vitamin C (dodan Anthozym Petraschu) izboljša vsrkavanje železa. Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi in je pomemben za delovanje živčnega in mišičnega sistema.  

Prednost izdelka je tudi v dejstvu, da 0,3 dl koncentrata rdeče pese enakovredno nadomesti 3 dl sveže stisnjenega soka rdeče pese in da je specifičen okus rdeče pese korigiran s sokom črnega ribeza. Uživa se lahko celo leto in v vseh starostnih obdobjih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sensoril in stranski učinki!

Vprašanje stranke: Pozdravljeni,zasledil sem vaš oglas za kapsule Sensoril proti stresu in vas sprašujem,če je to jemanje primerno za kakršno koli stranske učinke npr.na...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ravnateljici sem pojasnil, da želim z izborom le nekaterih učencev med njimi namenoma vzbuditi napetost in radovednost, ko bodo razmišljali, zakaj so bili (ali niso bili) izbrani. Če naj se učenec doživlja kot posameznik, potrebuje svojega mentorja, ki bo znal z njim vzpostaviti primerno horizontalen in empatičen osebni odnos, vendar le v času projektnih delavnic in ne med poukom. Naveza med mentorjem in učencem naj bo pristna, vendar obzirna, saj mora vsebina njunih pogovorov ostati drugim nedostopna. S tem želim doseči medsebojno zaupanje in večjo učenčevo odgovornost. Sodelujoči učenec naj se pri dogovorih čuti odgovoren tudi do skupine, saj bi z neupoštevanjern dogovorov rušil celotno projektno nalogo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mr. Petrasch Mr. Petrasch
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja