Petrasch Anthozym krepilni alkoholni tonik, 500 mL

Krepi imunski sistem z vzajemnim učinkovanjem koncentrata rdeče pese, mlečne kisline, vitamina C.
26,37 €

Ocene in mnenja

5.0 3 5stars 5.0
Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
antonija **** 19. 08. 2016 02:00
Hvala.  Glede na sestavin mislim, da je izdelek koristen za vse, ki potrebujejo dober imunski sistem... Preberi več
Tomaž **** 19. 06. 2016 02:00
Komentar stranke: S tem  artiklom sem  zelo zadovoljna. Uporabljam ga že več let... Preberi več
Irena **** 21. 09. 2015 02:00
Spoštovani, hvala za poslano naročilo. To je že moje tretje naročilo istega artikla, kar pomeni, da ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KAKO IZDELEK DELUJE?

Tega žal ne smemo zapisati natančneje (inšpekcija, EU uredbe ipd) - v veliko pomoč pa bo sledeča stran.

Klikni in preveri!

Krepilni tonik z vzajemnim učinkom koncentrata rdeče pese, mlečne kisline, vitamina C, železa, kalija, kalcija, magnezija; uravnava primanjkljaj železa, vzpostavlja normalno črevesno floro, je učinkovit antioksidant.

Namenjen je občutljivim ljudem, pri stresu, pri okrevanju po operacijah, težkih boleznih v vseh starostnih obdobjih, saj vsebuje vitamin C in železo, ki oba dvigujeta energijo in skrbita za imunski sistem.

Priporoča se

1-3 x 0,3 dcl dnevno.
0,3 dcl tonika enakovredno nadomesti 3 dcl sveže stisnjenega soka rdeče pese.

Izdelek vsebuje alkohol!

Brez glutena,  brez laktoze,  brez maščob,  brez sestavin živalskega izvora!  
Primeren za diabetike, ki naj upoštevajo, da  1 merica = 30 ml odgovarja 0,4KE!
Uporaba v vseh starostnih obdobjih za zdrave, obolele, občutljive,  v času večjih obremenitev kot stres, športni napori, okrevanje po bolezni

Petrasch Anthozym krepilni alkoholni tonik - prehransko dopolnilo z izjemno učinkovito sestavo iz ekstrakta rdeče pese 25%, L(+)mlečne kisline, železovega  laktata, vitamina C in  mineralnih  soli kalija,  kalcija, magnezija. črnega ribeza in dodatka muškatnega vina.

Prednost Anthozym Petrasch tonika s primerljivimi izdelki, ki vsebujejo rdečo peso, minerale in vitamine je v dodani L(+)desnosučni mlečni kislini. To je fiziološka oblika mlečne kisline, ki aktivira celično dihanje in izboljša preskrbo celic s kisikom. Seeger in Schacht, navajata na osnovi elektrokemičnih raziskav, da se celično dihanje okrepi od 80-100%.  

Rdeča pesa vsebuje vitamine, minerale, elemente v sledeh in različne aminokisline,betacyane in betalaine. Železo je pomembno za tvorbo hemoglobina in mioglobina. Ima pomembno vlogo priprenosu kisika v tkiva in pri delovanju imunskega sistema. Vitamin C (dodan Anthozym Petraschu) izboljša vsrkavanje železa. Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi in je pomemben za delovanje živčnega in  in mišičnega sistema.  

Prednost izdelka je tudi v dejstvu, da 0,3 dl koncentrata rdeče pese enakovredno nadomesti 3 dl  sveže stisnjenega soka rdeče pese in da je specifičen okus rdeče pese korigiran s sokom črnega ribeza. Uživa se lahko celo leto in v vseh starostnih obdobjih. Po navedbah proizvajalca, se več kot 90% ljudi, ki redno uživa tonik, počuti dobro, bolj vitalno in manj občutljivo na stres.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sensoril in stranski učinki!

Vprašanje stranke: Pozdravljeni,zasledil sem vaš oglas za kapsule Sensoril proti stresu in vas sprašujem,če je to jemanje primerno za kakršno koli stranske učinke npr.na...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ravnateljici sem pojasnil, da želim z izborom le nekaterih učencev med njimi namenoma vzbuditi napetost in radovednost, ko bodo razmišljali, zakaj so bili (ali niso bili) izbrani. Če naj se učenec doživlja kot posameznik, potrebuje svojega mentorja, ki bo znal z njim vzpostaviti primerno horizontalen in empatičen osebni odnos, vendar le v času projektnih delavnic in ne med poukom. Naveza med mentorjem in učencem naj bo pristna, vendar obzirna, saj mora vsebina njunih pogovorov ostati drugim nedostopna. S tem želim doseči medsebojno zaupanje in večjo učenčevo odgovornost. Sodelujoči učenec naj se pri dogovorih čuti odgovoren tudi do skupine, saj bi z neupoštevanjern dogovorov rušil celotno projektno nalogo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mr. Petrasch
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja