Pharma Classic ledeni gel, 300 mL

<p>Pharma Classic ledeni gel je odličen ledeni gel, ki je namenjen vsakdnevnemu tretiranju obolele kože, hlajenju povr&scaron;ine kože ter regeneraciji.</p>

Pharma Classic ledeni gel je odličen ledeni gel, ki je namenjen vsakdnevnemu tretiranju obolele kože, hlajenju površine kože ter regeneraciji.

927406 1379

Ocene in mnenja

Opis

Pharma Classic ledeni gel je odličen ledeni gel, ki je namenjen vsakdnevnemu tretiranju obolele kože, hlajenju površie kože ter regeneraciji.

Gel je primeren za osvežujočo masažo, negovanje kože, ki je obremenjena z topo poškodbo.

Uporaba hladilnega gela

Gel nanesite na površino kože telesa, kjer je to potrebno. Gel ne nanašajte na sluznice, saj je občutek lahko pekoč. Izdelek vsebuje eterična olja, ki lahko prekomerno dražijo občutljivo kožo sluznice.

Gela nikoli ne nanašajte na poškodovano kožo telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Manualna terapija

Danes so se za manual no terapijo oblikovale že različne tehnike in šole. Čeprav so si le-te lahko zelo različne, so si postopki v principu podobni.

Pri osteopatiji je poudarek zdravljenja na manipulaciji hrbtenice in uporabi različnih tehnik. Manipulacija se lahko poleg nežnih tehnik izvaja tudi s kratkimi impulzivnimi prijemi. K osteopatiji sodi manipulacija z drobovjem, ki je tako imenovana visceralna terapija.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma Classic Pharma Classic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja