Pharma Nord Bio-Marin Plus, 60 kapsul

<strong>Pharma Nord Bio-Marin Plus je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ribjim oljem ter omega maščobnimi kislinami. </strong> Pharma Nord Bio-Marin Plus je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ribjim oljem ter omega maščobnimi kislinami.
549576 17877

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pharma Nord Bio-Marin Plus je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ribjim oljem ter omega maščobnimi kislinami.

Pharma Nord Bio-Marin Plus kapsula vsebuje

500 mg ribjega olja
od tega pa:
325 mg Omega 3 maščobnih kislin, ki je sestavljeno iz EPA 190 mg in DHA 110 mg.

Sestavine prehranskega dopolnila

Ribje olje vsebuje maščobne kisline (v prosti obliki), ovoj kapsule: želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, prečiščena voda, sredstvo za zgoščevanje: silicijev dioksid, barva: amoniakalna karamela, folat: pteroylmonoglutamic kislina, vitamin B12: cianokobalamin.

Omega 3 maščobne kisline so izrednega pomena za človeški organizem in veljajo za ene najbolj učinkovitih snovi, ki pripomorejo k normalizaciji srca, optimizciji ravni trigliceridov, vplivajo pa tudi na številne druge pokazatelje zdravja srčne mišice ter kvožilnega sistema. Koristni učinek Now Omega-3 ribjega olja se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

V zadnjih 40 letih je bilo objavljeno že več kot 5000 znanstvenih člankov o pozitivnih učinkih omega 3 maščobnih kislin na srce, možgane in oči.

Bio-Marine Plus vsebuje omega-3 v obliki prostih maščobnih kislin, kar pomeni, da so že razcepljene in tako pripravljene na absorbcijo.

Ribje olje v prehranskem dopolnilu Bio-Marine Plus kapsulah ima PureMay certifikat kakovosti, kar zagotavlja najvišjo raven čistosti.

Zakaj proste maščobne kisline?

Ribje olje najprej pretvorimo v proste maščobne kisline, preden se lahko te normalno absorbirajo. Ta pretvorba povzroči določeno izgubo maščobnih kislin. Ko boste vzeli kapsulo ribjega olja, ki je narejena na podlagi prostih maščobnih kislin, je absorbcija 50 % boljša. To omogoča, da se dosen enak učinek z manj kapsulami.

Dobro za srce in ožilje, za zdravo raven holesterola in normalizacijo prožnih sklepov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma nord Pharma nord
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja