PharmaHealth krilovo olje Premium 1000 mg, 30 kapsul

<p>Omega-3 ma&scaron;čobne kisline (EPK in DHK) so nadvse pomembne esencialne ma&scaron;čobne kisline, ki varujejo srce in ožilje, krepijo možganske funkcije, varujejo vid ter imajo vrsto pozitivnih učinkov na človekovo počutje. Ker pa člove&scaron;ko telo omega-3 ma&scaron;čobnih kislin ne zmore tvoriti samo, je treba za njihov vnos poskrbeti s prehranskimi dopolnili.</p>

Omega-3 maščobne kisline (EPK in DHK) so nadvse pomembne esencialne maščobne kisline, ki varujejo srce in ožilje, krepijo možganske funkcije, varujejo vid ter imajo vrsto pozitivnih učinkov na človekovo počutje. Ker pa človeško telo omega-3 maščobnih kislin ne zmore tvoriti samo, je treba za njihov vnos poskrbeti s prehranskimi dopolnili.

929824 18086

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Omega-3 maščobne kisline so nadvse pomembne esencialne maščobne kisline, ki varujejo srce in ožilje, krepijo možganske funkcije, varujejo vid ter imajo vrsto pozitivnih učinkov na človekovo počutje. Ker pa človeško telo omega-3 maščobnih kislin ne zmore tvoriti samo, je treba za njihov vnos poskrbeti s prehranskimi dopolnili.

Krilovo olje, ki je pridobljeno na Antarktiki, vsebuje velike količine omega-3 maščobnih kislin EPK in DHK, v obliki fosfolipidov. Ta fosfolipidna oblika omogoča krilovem olju bistveno višjo biološko razpoložljivost v primerjavi z ribjim oljem, ki je v obliki trigliceridov. Stopnja same učinkovitosti omega 3 olja je tako v primeru fosfolipidov znatno večja in čistejša.

PHARMAhealth krilovo olje je proizvedeno pod strogim nadzorom kakovosti in pridobljeno iz najčistejših virov, ki omogočajo najvišje ravni čistosti. Na voljo je v eni najmočnejših jakosti na celotnem svetovnem tržiču- kar 1.000 mg krilovega olja v samo eni kapsuli!

Napredne formulacije izdelkov PHARMAhealth so oblikovane izključno iz naravnih virov in so farmacevtsko preizkušene. V laboratorijih PHARMAhealth močno verjamemo, da je bolj naraven proizvod tudi boljši. Izdelek je proizveden po strogih farmacevtskih merilih, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

VSEBINA (V 1 KAPSULI)

krilovo olje 1000 mg

ki vsebuje:
- 12% EPK  (eikozapentaenojska kislina) 120 mg
- 8% DHK (dokozaheksaenojska kislina) 80 mg
- 10% fosfolipidov 100 mg

SESTAVINE

krilovo olje, ovoj kapsule (želatina), konzervans (glicerol), voda. 

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠEN JE POTEK BOLEZNI?

Napoved poteka boleznije dokaj ugodna. Če je rak telesa maternice omejen na maternično sluznico, ozdravi skoraj

90 odstotkov žensk. Če pa se je rak že ražsiril prek sluznice in mišic maternice, pa je petletno preživetje 40-odstotno.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja