PharmaHealth multivitamini za moške, 60 kapsul

Napredna kombinacija prilagojena posebej za sodobne potrebe moške populacije, z zvišano koncentracijo vitaminov in mineralov na osnovi najnovejših kliničnih raziskav, ki tako zagotavljajo optimalno potrebno ravnovesje že v samo eni tableti na dan. Napredna kombinacija prilagojena posebej za sodobne potrebe moške populacije, z zvišano koncentracijo vitaminov in mineralov na osnovi najnovejših kliničnih raziskav, ki tako zagotavljajo optimalno potrebno ravnovesje že v samo eni tableti na dan.
929859 14734

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Napredna kombinacija prilagojena posebej za sodobne potrebe moške populacije, z zvišano koncentracijo vitaminov in mineralov na osnovi najnovejših kliničnih raziskav, ki tako zagotavljajo optimalno potrebno ravnovesje že v samo eni tableti na dan.

VSEBINA (V 1 KAPSULI)

  v 1 kapsuli % PDV*
Vitamini:    
Biotin 40 μg 80
Folna kislina 200 μg 100
Niacin 16 mg 100
Pantotenska kislina 15 mg 250
Vitamin A 1051 μg 131
Vitamin B1 1,2 mg 109
Vitamin B6 2 mg 143
Vitamin B12 6 μg 240
Vitamin C 90 mg 113
Vitamin D 10 μg 200
Vitamin E 30 mg 250
Vitamin K 60 μg 80
Minerali:    
Baker 900 μg 90
Cink 11 mg 110
Jod 150 μg 100
Kalcij 210 mg 26
Krom 35 μg 88
Magnezij 100 mg 27
Mangan 2,3 mg 115
Molibden 50 μg 100
Selen 100 μg 182
Železo 8 mg 57
Likopen 600 μg  
Bor 0,15 mg  

*PDV - priporočen dnevni vnos

SESTAVINE

mešanica vitaminov in mineralov, ovoj tablete (mikrokristalna celuloza, hidroksipropil metilceluloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), emulgator (natrijeva kroskarmeloza, hipromeloza, polietilenglikol), stabilizator (polidekstroza), naravna barvila (indigotin, titanijev dioksid, anato).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

 

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Gibalna dejavnost je za učinkovitejšo učljivost izjemno pomembna, saj so položajni dražljaji iz sklepnih ovojnic in mišičnih vreten odličen vzdrževalec budnosti možganov. Za učinkovito učenje je potreben udoben, vendar trd stol, ki omogoča aktivno sedenje. Potrebna je torej zmerna mišična napetost (tonus). Najmanj primerno mesto za učenje je nemara topla postelja, saj je položajnih dražljajev v možgane takrat najmanj, centri se umirijo ter pripravijo za spanje. Gibčni in spretni športniki so tudi miselno bolj pozorni, saj pošiljajo v centre več položajnih dražljajev kot tisti s šibkim in ohlapnim mišičjem. Še najbolj zaleže jutranja telovadba, saj hitro prebudi zaspane možgane, dvigne mišično napetost in prožnost, s tem pa tudi optimizem, dobro počutje in pogum. Zaleže pa tudi zato, ker zahteva samodisciplino, ki zdrami endorfinske receptorje v srednjih možganih. S tem se povečata telesna in psihična zdržljivost, izboljšata se tudi samozavest in učinkovitost pri učenju. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov