PharmaHealth multivitamini za ženske, 60 kapsul

Napredna kombinacija prilagojena posebej za sodobne potrebe ženske populacije, z zvišano koncentracijo vitaminov in mineralov na osnovni najnovejših kliničnih raziskav, ki tako zagotavljajo optimalno potrebno ravnovesje že v samo eni tableti na dan. Napredna kombinacija prilagojena posebej za sodobne potrebe ženske populacije, z zvišano koncentracijo vitaminov in mineralov na osnovni najnovejših kliničnih raziskav, ki tako zagotavljajo optimalno potrebno ravnovesje že v samo eni tableti na dan.
929841 14731

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Napredna kombinacija prilagojena posebej za sodobne potrebe ženske populacije, z zvišano koncentracijo vitaminov in mineralov na osnovni najnovejših kliničnih raziskav, ki tako zagotavljajo optimalno potrebno ravnovesje že v samo eni tableti na dan.

VSEBINA (V 1 KAPSULI)

  v 1 kapsuli % PDV*
Vitamini:    
Biotin 40 μg 80
Folna kislina 400 μg 200
Niacin 14 mg 88
Pantotenska kislina 15 mg 250
Vitamin A 1051 μg RE 131
Vitamin B1 1,1 mg 100
Vitamin B6 2 mg 143
Vitamin B12 6 μg 240
Vitamin C 75 mg 94
Vitamin D 10 μg 200
Vitamin E 23 mg a-TE 192
Vitamin K 50 μg 67
Minerali:    
Baker 500 μg 50
Cink 8 mg 80
Jod 150 μg 100
Kalcij 200 mg 25
Krom 32 μg 80
Magnezij 100 mg 27
Mangan 1,8 mg 90
Molibden 50 μg 100
Selen 18 μg 33
Železo 15 mg 107

*PDV - priporočen dnevni vnos

SESTAVINE

mešanica vitaminov in mineralov, ovoj tablete (mikrokristalna celuloza, hidroksipropil metilceluloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), emulgator (natrijeva kroskarmeloza, hipromeloza, polietilenglikol), stabilizator (polidekstroza), naravna barvila (indigotin, titanijev dioksid, anato).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov
in konzervansov ter je primeren za vegetarijanke.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Spanje je za učenje pomembna dejavnost možganov, zato nekaj stavkov o tem ne bo odveč. Vezano je pretežno na dejavnost »nočnega živčevja« (parasimpatik), ko se zmanjša dejavnost življenjsko nujnih organskih sistemov, poveča pa se dejavnost prebave in presnove, da se telo med spanjem oskrbi z energetskimi zalogami za dnevno delo. Spanec je globok in trden pri mlajših in tistih odraslih, ki niso obremenjeni s stresi. Priletni ljudje spijo bolj plitvo, v skladu z njihovo dnevno dejavnostjo. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov