PharmaHealth naravni morski magnezij + B6 + B12, 90 kapsul

V laboratorijih PHARMAhealth močno verjamemo, da je bolj naraven proizvod tudi boljši. Zato je naš morski magnezij napredna oceanska naravna oblika magnezijevega hidroksida, pridobljena iz čiste morske vode. V laboratorijih PHARMAhealth močno verjamemo, da je bolj naraven proizvod tudi boljši. Zato je naš morski magnezij napredna oceanska naravna oblika magnezijevega hidroksida, pridobljena iz čiste morske vode.
929751 14739

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

V laboratorijih PHARMAhealth močno verjamemo, da je bolj naraven proizvod tudi boljši. Zato je naš morski magnezij napredna oceanska naravna oblika magnezijevega hidroksida, pridobljena iz čiste morske vode. Morska voda vsebuje približno 3,5% raztopljenih soli, od katerih je približno 0,5% topnega magnezija. Za eno kapsulo (250 mg) naravnega magnezija potrebujemo tako kar 25.000 litrov čiste morske vode.

MAGNEZIJ PRIPOMORE K:

• zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,

• delovanju mišic,

• delovanju živčnega sistema,

• ohranjanju zdravih kosti in zob,

• ravnotežju elektrolitov,

• sproščanju energije pri presnovi,

• normalnemu psihološkemu delovanju.

Dodana vitamina B6 in B12 še dodatno prispevata k pravilnemu delovanju metabolizma in proizvodnji energije, zagotavljata pravilno ravnovesje elektrolitov in zmanjšujeta utrujenost in izčrpanost.

VSEBINA (V 1 KAPSULI)

Magnezij (naravni morski magnezij) 250 mg
Vitamin B6 5 mg
Vitamin B12 2,5 μg

SESTAVINE

magnezijev hidroksid, piridoksin, cianokobalamin, ovoj kapsule (želatina), polnilo (mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), barvilo (titanijev dioksid, železov oksid).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pri »meščanskern kosilu« je juha za šolarja najmanj pomemben obrok, ne smejo pa manjkati korenje, čičerka, fižol, grah in brokoli (cink, železol), predvsem pa ne vsakovrstna solata (tudi rdeča pesa, okisan krompir, koruza, zelena itd.). Maščobe za možgane najdemo v severnomorskih ribah, jadranskih sardelah, skušah in oreških. K takemu kosilu tekne polnozrnat kruh in predvsem veliko vode. Vodo naj pije šolar ves dan, tudi med poukom. Če ima popoldansko malico s sirom, kruhom ali jajcem, resnično ne rabi izdatne večerje. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja