PharmaHealth sojini izoflavoni, 60 kapsul

Sojini izoflavoni so fitoestrogeni, naravnega izvora, ki so po kemijski sestavi zelo podobni estrogenom ali ženskim hormonom. Sojini izoflavoni so fitoestrogeni, naravnega izvora, ki so po kemijski sestavi zelo podobni estrogenom ali ženskim hormonom.
928895 14722

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sojini izoflavoni so fitoestrogeni, naravnega izvora, ki so po kemijski sestavi zelo podobni estrogenom ali ženskim hormonom. So naravne, telesu prijazne učinkovine.

V laboratorijih PHARMAhealth smo z željo po maksimalnem učinku razvili inovacijo, najmočnejšo formulacijo, ki v samo eni kapsuli vsebuje kar 200 mg aktivnih sojinih izoflavonov. Napredne formulacije izdelkov PHARMAhealth so oblikovane izključno iz naravnih virov in so farmacevtsko preizkušene. V laboratorijih PHARMAhealth močno verjamemo, da je bolj naraven proizvod tudi boljši.

Izdelek je proizveden po strogih farmacevtskih merilih, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prepričanje je gibalo človekovega odnosa do sebe in okolja. Je izvor vere v življenje, ki ga nekdo doživlja kot nenehno napredovanje in radost, drugi kot popoln polom in žalost. Šolar brez optimizma je za učitelje trd oreh, saj je v nenehnem strahu pred napori, ki so pri šolskem delu neizbežni. Nenehno je v psihični napetosti in stresu; v stresu pa učenje ni možno. Ne preostane mu drugega kot urjenje potrpežljivosti v stiski, za kar pa niso poklicani učitelji, ampak starši. V poglavju o frustraciji sem zapisal, da sme šolarja frustrirati le tisti odrasli, ki ljubi šolarja, oz. tisti odrasli, ki ga ima šolar rad. Šele z urjenjem samoobvladovanja (potrpežljivosti v stiski) si bo šolar okrepil od razvajenosti »zaspan« endorfinski sistem. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja