Pharmos Natur liposomski serum, 30 mL

Vsebuje vso moč dragocene rastline bio aloje, alge Spirulina maksima in sojin lecitin. Vsebuje vso moč dragocene rastline bio aloje, alge Spirulina maksima in sojin lecitin.
484016 5762

Ocene in mnenja

Opis

Liposomski serum vsebuje vso moč dragocene rastline bio aloje, alge Spirulina maksima in sojin lecitin. Naravni celični regeneracijski kompleks imenujemo tudi »naravni lifting«. Intenzivni lipozomi zmanjšajo nastanek gubic in znake predčasnega staranja kože. Vidno in občutno napnejo, zgladijo in regenerirajo kožo, predvsem v občutljivem predelu okoli oči. Utrujene oči postanejo živahnejše in se svetijo. Linije in podočnjaki se zmanjšujejo, prožnost se izboljša.

Uporaba

Po pazljivem čiščenju vmasiramo v kožo zjutraj in zvečer po nekaj ka­pljic liposomov, še zlasti pod očmi in na predelih z gubicami. Nato na­nesemo regenerativno ali hidratantno kremo. Priporoča se tudi, da se dvakrat letno naredi kura z uporabo liposomskega seruma kot podlaga za kremo za celoten obraz, vrat in dekolte.

Liposomi so zelo drobne kroglice z enako biolosko zgradbo kot jo ima celična membrana. Vsebuje 85% čistega Bio Aloe Vera rastlinskega so­ka, algo Spirulina maxima, sojin le­citin, E vitamin, panthenol in alan­toin.

Sestava

86%: Aloe Barbadensis -naturbelassener Bio Aloe Vera Frischpflanzensaft - aloe vera L.*, 14%: pentylene glycol, glycerin, lecithin, spirulina maxima extract, amorphophallus konjac root powder, panthenol, sodium chloride, cyamopsis tetragonolobus gum, allantoin, tocopheryl acetate, tocopherol *aus kontrolliert biologischem Anbau

Tip kože

uporablja se za vse tipe kože kot preventiva in kurativa proti gubam in kot anti-ageing preparat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Je sestavni del dogajanja, ki oblikuje mene, nekoga drugega, neko žival, rastlino itd. Če razmišljam celostno, bom torej povezoval v novo celoto tudi objektivne in subjektivne predstave o telesu. Razlogov za celostni pristop je več kot dovolj, saj ga potrjujeta že stanje in delovanje telesa.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharmos natur Pharmos natur
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja