Pharmos Natur mleko za čiščenje, 150 mL

Mlečnata, v vodi topna krema temelji­to očisti kožo. Mlečnata, v vodi topna krema temelji­to očisti kožo.
922153 5757

Ocene in mnenja

Opis

Mlečnata, v vodi topna krema temelji­to očisti kožo. Globinsko odstranjuje nečistoce in make-up iz por.Izjemno blaga pH nevtralna krema brez dodanega alkohola je še posebej primerna za občutljivo kožo.

Uporaba

Zjutraj in zvečer narahlo vmasiramo kremo po obrazu in vratu. Počakamo kratek čas, natojo speremo z mlačno vodo, posušimo kožo in nanesemo lotion.

Vsebuje 2/3 čistega Bio Aloe Vera rastlinskega soka, poleg tega pa še manukino in olivno olje, E vitamin,bisa­bolol in naravne dišave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Kljub še vedno veljavni delitvi človeka na telesno in duševno od nekdaj obstaja težnja po iskanju povezav med obema. Ena izmed njih je poskus opredelitve duševnih značilnosti glede na telesno zgradbo. Morda je še najbolj verjetna domneva, ki se nanaša na razvoj človekovega zarodka. Oplojeno jajčece se namreč z delitvijo uredi v tri klične pole, iz katerih se razvijejo posamezni telesni sistemi: iz zunanje (ektoderrn) se razvijejo koža, čutila in živčevje, iz srednje (mezoderrn) okostje in mišičje, iz notranje (entoderrn) notranji organi. Vsaka od treh kličnih pol razvije svoje posebnosti, ki postanejo opazne le, če ena od kličnih pol prevladuje. Najpogostejša je enakovrednost vseh treh pol, skrajno izstopanje ene od njih pa naj bi se navzven kazala kot značilen telesni tip osebnosti, čeprav včasih videz vara ...
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharmos natur Pharmos natur
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja